<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két BL-meccs, hétszeres szorzó

Ipari mennyiségben termeli a gólokat a Rosenborg: miért ne szerezhetne hármat az APOEL Nicosia ellen? Ennél valamivel óvatosabb a gólváltás a Fener-Monaco BL-selejtezőn...

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

16409. Rosenborg - APOEL Nicosia, a Rosenborg legalább 3 gólt szerez (3.60) - BL-selejtező, 19:15

Igencsak jól tolja a norvég bajnok, a most futó évadban is gyorsan tekintélyes előnyt szerzett. Tizenhét meccsen 12-4-1-es győzelmi mutatóval rendelkezik az együttes, a 37-10-es gólkülönbség is rendben van. A múlt hét végén hatig jutottak Bakengáék, ami nem is olyan nagy csoda, hiszen az utóbbi hetekben ontja a gólokat a Rosenborg. A BL korábbi körében otthon 3-1-re verte a svéd Norrköpinget, majd a visszavágón 3-2-re kikapott.

Minden sorozatot beleszámítva a legutóbbi öt hazai meccsen 21 (!) gólt szereztek a norvégok (tíz összecsapás esetében ez a szám: 36), ami nem ígér sok jót az APOEL-nek. A ciprusiaknak könnyű dolguk volt, hiszen a walesi TNS messze van a topcsapatoktól: az idegenbeli 0-0 után otthon 3-0-ra győzött a Nicosia. A szerdai ütközet ezerszer nehezebb lesz, és elnézve a Rosenborg formáját, az APOEL is „megkaphatja a magáét”. Bátor a tipp, de igencsak csábító a 3.60-as odds…

16633. Fenerbahce – Monaco, mindkét csapat szerez gólt (1.95) – Bajnokok Ligája-selejtező, 20:30

A Bajnokok Ligája-selejtező harmadik körének legnagyobb rangadóját a török második Fenerbahce vívja a francia bronzérmes Monaco ellen. Mindkét együttes szerdán csatlakozik a legrangosabb európai kupasorozathoz. A hazaiak öt felkészülési mérkőzésen vannak túl, kétszer diadalmaskodtak két döntetlen és egy vereség mellett. A vendégek hétszer léptek pályára barátságos találkozón, három győzelem, két-két iksz és kudarc a mérleg.

Jó hír mindkét csapat számára, hogy alig van hiányzó. A hazaiaknál sérülés miatt nem léphet pályára Uygar Zeybek, míg a másik oldalon mindenki bevethető. Szoros csatára számítunk, s mivel mindkét együttes rendkívül veszélyes a kapura, mi gólváltásra tippelünk. A hazaiak a barátságos találkozókon összesen hétszer, míg riválisuk 18-szor volt eredményes.

 
 
  • 4geronimo19662016július27.11:23ÚjVálasz
    Idézet: Franz51
    Monaconál R. v. Persie? Szerintem elírtad.
    Az elemzéshez az észrevételem: a Monaco az elmúlt szezonban idegenbe 1,42 gól átlagot produkált ami gyengécske, igaz a döntetlenekbe - 8 - jeleskedtek.
    ...

    Következő hozzászólásomban ott volt a javítás,a mondatból kimaradt a név :) Persie-t azért írtam külön a Fenernél,mert lehet játszik mégis.Köszönöm,hogy szóltál

     
  • 3Franz512016július27.11:05ÚjVálasz

    Monaconál R. v. Persie? Szerintem elírtad.
    Az elemzéshez az észrevételem: a Monaco az elmúlt szezonban idegenbe 1,42 gól átlagot produkált ami gyengécske, igaz a döntetlenekbe - 8 - jeleskedtek. A Fener otthoni gólátlag 1,88 volt.
    Persze ez csak statisztika.
    Én kevés gólt és döntetlent, vagy Fener győzelmet várok. várok

     
  • 2geronimo19662016július27.09:25ÚjVálasz

    Monaconál pedig Subasic. Bocsánat a név kimaradt

     
  • 1geronimo19662016július27.09:12ÚjVálasz

    Rendszeresen követlek benneteket,gondoltam azért szólok.Mostanában egyre több komolyabb hibát vétetek.
    Azt írjátok a Fenerbahce-nél egy sérült van és nincs hiányzó.Ezzel szemben 5 hiányzó lesz 2 sérült,3 piroslapos.Monaconál pedig, van Persie R. sérült,bár lehet játszik.
    Tudom ellenszolgáltatás nélkül teszitek fel a tippeket,saját időtöket nem kímélve,de azért na

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!