<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: jönnek a szerdai nyerő húzások

Óvatos BL-tippekkel érkezünk szerdára, és megvizsgálunk egy torontói teniszmeccset is. Induljon a mai tutivadászat!

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

16346. FC Asztana – Celtic, 2.5 gól alatt (1.45) - BL-selejtező, 16:00

Nem könnyű tippelni a kazah és a skót együttes csatájára, mi inkább a gólokra összpontosítunk. Az Asztana a kaunasi 0-0 után otthon2-1-re legyőzte a litván Zalgirist, így harcolta ki a továbbjutást. A Celtic csúnyán beégett a gibraltári Lincolt otthonában (0-1), ám a visszavágón szertefoszlatta a kiscsapat álmait, hiszen 3-0-ra diadalmaskodott.

A szerdai meccs házigazdája azóta nem lépett pályára, a skótok 2-1-re kikaptak az angol bajnok Leicester elleni tesztmeccsen. Nem hinnénk, hogy a Celtic már az odavágón eldöntené a párharcot, az Asztanában pedig aligha van annyi erő, hogy gólokat rámoljon be nagynevű riválisának. A kevés találatban látunk fantáziát…

07163. Thiem - Anderson, 1 (1.50) - torontói tenisztorna, férfi egyes, 16.00

Erőnyerőként nem kellett pályára lépnie, a második fordulóban viszont Dominic Thiem is bekapcsolódik a torontói férfi ATP-torna küzdelmeibe, ahol a dél-afrikai Kevin Anderson lesz az ellenfele. Kiváló szerváló Anderson, rengeteg ászt üt a mérkőzésein, amely általában nagy előnyt jelent számára, ám labdamenetben a világranglistán óriási léptékekben előretörő osztrák Thiem lehet a nyerő.

A jelenleg a kilencedik helyen álló versenyző, aki még mindig csak 22 éves, a 2016-os esztendőben már négy tornagyőzelemnél jár (Stuttgart, Acapulco, Nice, Buenos Aires), kiváló egykezes fonákjával és játékintelligenciájával nem lenne meglepő, ha hamarosan a TOP5-ben találná magát. Óriási karrier előtt áll, és az idén, mint láthattuk, ha elkapja a fonalat, nehéz megállítani. Erre ékes bizonyíték lehet, hogy Roger Federert a stuttgarti füvespályás tornán tudta legyőzni, amely versenyt később meg is nyert. Ha ezekből a tornagyőzelmekből újra erőt tud meríteni, akkor ezen a tornán is sokáig menetelhet a hatodik helyen kiemelt Dominic Thiem.

16670. Olympiakosz - Hapoel Beer Sheva, 3.5 gól alatt (1.40) – Bajnokok Ligája-selejtező, 20:45

A görög bajnok Olympiakosz az izraeli első Hapoel Beer Shevával csap össze a Bajnokok Ligája-selejtezőjének harmadik fordulójában. A hazaiak az első tétmeccsükre készülnek, ugyanis most csatlakoznak a legrangosabb európai kupasorozat selejtezőjéhez. Eddig hat felkészülési találkozót játszottak, két győzelem mellett három döntetlen és egy vereség volt a mérleg. A vendégek már az előző körben csatlakoztak a BL-hez, s a moldáv Sheriff Tiraspol együttesét búcsúztatták 3-2-es összesítéssel. Ami a hiányzókat illeti. A hazaiaknál sérülés miatt nem léphet pályára Theofanis Tzandaris, míg a másik oldalon mindenki egészséges. Mivel az első kört rendezik a BL harmadik fordulójában, nem várunk gólzáport a találkozón. Úgy gondoljuk, három találatnál többet nem láthatnak majd a nézők szerda este.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!