<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Ajándék lehet a tipp csaknem kettes szorzóért

A hazai környezetben egészen félelmetes, a legutóbbi 12 meccsét megnyerő norvég együttes hajlamos felvállalni a nyílt játékot: ma is ezt várjuk...
BL-selejtező
Rosenborg - APOEL Nicosia
Szerda, 19:15 óra

A Rosenborg biztosan nyerte meg a bajnokságot tavaly, és olybá tűnik, a most futó idényben sikerül megőriznie a címét. Már hatpontos az előnye az első számú üldözőjével, az Odd-dal szemben, pazar teljesítményében nagyban közrejátszik, hogy az idén igazi mészárszék a Lerkendal. A bajnokságban 9-0-0 az otthoni statisztikája (a gólkülönbség: 28-5), és az előző BL-körben a Norrköpinget is legyűrték a fehér-feketék (3-1). Ez az ütközet hűen tükrözte Kare Ingebrigtsen alakulatának felfogását a futballról. A gárda támadójátéka félelmetes, de bizony olykor hajlamos hátul a hibákra. A társulat 4-5-1-es alapfelállása gyakran alakul át 4-3-3-as hadrenddé, a támadók pedig jó passzban vannak. A hétvégén a stabil Haugesund adta meg magát Trondheimben, Matthías Vilhjálmssonék meg sem álltak hat találatig. A keretben nincs friss sérült futballista.

AZ APOEL is bajnok lett hazájában, de a norvégokkal ellentétben a pontvadászat még nem kezdődött meg a szigeten. Thomas Christiansen alakulata ettől függetlenül edzésben van, hiszen a BL-ben már ment egy kört. A továbbjutás kötelező volt a sárga-kék együttes számára, hiszen azért a walesi TNS nem sorolható a nagyágyúk közé... Az első találkozón nem esett gól Walesben, és a visszavágón is sokáig jól tartotta magát a TNS. Aztán beindultak Vanderék, és végül 3-0 lett az eredmény. A ciprusi alakulatban sok a légiós, és többségük valóban minőséget képvisel. A vezetőedző leggyakrabban a 4-1-4-1-es felállásban szerepelteti csapatát.

16400. Rosenborg - APOEL Nicosia, 2.5 gól felett (1.95) - Tippmix

Gólokra hajtunk a párharc első felvonásán. A Rosenborgot érezzük otthon esélyesebbnek, de talán a találatokban még inkább rejlik érték. A trondheimiek nekimehetnek a ciprusiaknak, ez a taktika viszont önveszélyes lehet. A +2.5-ös opció nagyon csábítóan hangzik, mi erre fogadunk.

 
 
  • 8atkozottpista2016július27.21:26ÚjVálasz

    Ok, ez jött. Hurrá!!! MEgint nullára hoztam a napot, mert a köcsög Trencsin meccsen nemhogy mindkét, egyik ro.adt csapat se lőtt gólt!!!!!Bezzeg az előző kettő meccsen volt 12 gól. Naná, hogy én akkor fogadtam rájuk, amikor egy se lett!!! ELEGEM VAN!!!

     
  • 7rewah2016július27.20:44ÚjVálasz

    69. Percben 2-1. Nem értem miért sírsz már a 20. percben amikor még semmi nem dőlt el.

     
  • 6szacsa272016július27.20:18ÚjVálasz
    Idézet: atkozottpista
    Jó, 1-0 és???Sokat érek az 1 qwa góllal.Ugyanúgy kuka, mintha 0 lett volna!!!
    ...

    Te tényleg orvosi eset vagy:0))

     
  • 5atkozottpista2016július27.19:51ÚjVálasz

    Jó, 1-0 és???Sokat érek az 1 qwa góllal.Ugyanúgy kuka, mintha 0 lett volna!!!

     
  • 4atkozottpista2016július27.19:35ÚjVálasz

    NANÁ, HOGY EGYETLEN QWA KIBA.OTT GÓL SINCS PÁR PERCCEL A VÉGE ELŐTT, NEM HOGY 3!!! ELEGEM VAN! VÉGEZTEM!!!ÖRÖKRE!

     
  • 3atkozottpista2016július27.17:47ÚjVálasz

    Én lennék az utolsó, akinek a 91. és a 93. percben jönne 2 gól, hogy nyerjek...Bezzeg, amit megérzek, de végül nem rakok, az naná, hogy jönne...ld. V.Williams-J.Konta, Konta nyer. De ha leveszem, csak 100 forinttal is, rég Williams nyet volna. KI IRÁNYÍTJA EZT?????MEG FOG EZ VÁLTOZNI CSAK EGYSZER EBBEN A B.DÖS ÉLETBEN???

     
  • 2rewah2016július27.15:21ÚjVálasz

    Az odds a gólos opcióknál nem számít olyan sokat, mint mondjuk egy meccs kimenetelénél. A hétfői Vaasa meccsen 2,50 volt a 2,5 gól feletti opcióra és 3-0 lett a vége. Úgy állj hozzá, hogy jönni fog, ne pedig úgy, hogy nem és sima lesz, csak bízz benne. Szintén hétfőn a Sundsvall meccsre tettem 2,5 gólnál több opciót és a 92. és 94. percben lett előbb 0-3 majd 1-3. A meccs addig tart amíg le nem fújják, addig lesz esély.

     
  • 1atkozottpista2016július27.15:00ÚjVálasz

    Megint beugrottam, szerintem jó nagy hülye vagyok...Valami miatt az irodák nem véletlenül favorizálják a 2,5 undert...Bunkerfoci lesz max. 1 góllal. Na s miért? MIÉRT??? Mert a köv. havi fizetéselőlegem felraktam a 2,5 overre...Ha nem jön ez a tipp se, a mai volt az utolsó napom ebben az életben!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!