<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: két sportág, négyszeres zseton

A nap tutiját "rejtettük" el ebben a cikkben: az AZ Alkmaar tekintélyes előnyre tehet szert görög ellenfelével szemben. Dárdai Pál Hertháját ugyanakkor óvatos focit várunk...

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

20554. Fucsovics - Setkic, 1 (1.45) – segoviai tenisztorna, férfi egyes, 16.30

Magyar fiúért szoríthatunk a legjobb 16 között a spanyolországi Challenger-versenyen, ahol a világranglista 167. Fucsovics Márton csap össze a bosnyák Setkiccsel (203.). Honfitársunk eddig egy mérkőzésen van túl ezen a viadalon, és azt sikerrel vette egy nehezebb majd egy végtelenül könnyű szettben. Szépen lassan kezd össze állni Fucsovics játéka az év közepére, egészen szép sikereket ért el mostanában Challenger-tornákon, ahonnan kiemelkedik a prostejovi döntője, ahol azonban alulmaradt Kukuskinnal szemben. A második helyért járó díjat viszont nem akármilyen névtől vehette át, mint Ivan Lendl. Sajnos a Grand Slam-főtáblára kerüléstől még idén is távol állt a magyar fiú, viszont ezeken a versenyeken szorgosan gyűjtögeti ATP-pontjait. Most következő aktuális ellenfelével is találkozott már a 2015-ös szezonban, méghozzá egy kínai versenyen kemény pályán. Ott döntő játszmában nyert Fucsovics, és most is az ő győzelmére tippelünk.

09566. Hertha BSC – Bröndby, 2.5 gól alatt (1.70) – Európa-liga selejtező, 20:15

Az előző szezonban hetedik Hertha a dán negyedik Bröndbyvel csap össze az Európa-liga selejtezőjének harmadik fordulójában. Dárdai Pál csapata most csatlakozik Európa második számú kupasorozatához. A hazaiak három felkészülési mérkőzést játszottak, ebből kétszer nyertek, s csupán a holland AZ Alkmaartól szenvedtek vereséget (3-0).

A vendégek csak büntetők után tudták búcsúztatni a skót Hibernian az El előző körében. Az idei szezon már elkezdődött a Bröndby számára, s eddig a csapat remekül teljesít, mindkét meccsét megnyerve, gólt sem kapva a második helyen áll az FC Köbenhavn mögött. Ami a hiányzókat illeti. A hazaiaknál sérülés miatt nem léphet pályára John Anthony Brooks, Peter Pekarík, Ronny és Shawn Kauter, míg a másik oldalon Patrick Da Silva és Gustaf Nilsson nem bevethető. A két csapat eddig kétszer találkozott egymással, még 2009-ben az El-selejtezőjében, akkor Dániában 2-1-es hazai siker született, míg Németországban a berliniek bizonyultak jobbnak 3-1 aranyban, így a Hertha jutott tovább. Óvatos játékot várunk a csütörtöki találkozón, s úgy gondoljuk, két gólnál több nem születik majd a meccsen.

08378. AZ Alkmaar – Jannina, 1, hendikep -1 (1.60) - Európa-liga selejtező, 20:45

Pazar formát fut a holland bajnokság legutóbbi idényének negyedik helyezettje. Minden sorozatot beleszámítva az alkmaariak megnyerték a legutóbbi 12 összecsapásukat, az elmúlt hetek felkészülési meccsein pedig egyenesen parádéztak. 5-1, 9-0, 8-1, majd jöttek a nullára megnyert meccsek, legutóbb például Dárdai Hertháját páholták el 3-0-ra. A holland együttes most száll be a sorozatba, míg a Jannina túl van az Odd elleni párharcon.

Otthon 3-0-ra diadalmaskodott a görög együttes, ám Norvégiában csaknem így is kiesett, hiszen a második félidőben berámolt egy hármast a házigazda. A hosszabbításban szerzett Kutrisz-találat aztán a Jannina továbbjutását jelentette… Az AZ Alkmaar az Eredivisiében is erős hazai pályával rendelkezik, lényegesen gyorsabb futballt játszik a görög bajnokság alapszakaszában közepes teljesítménnyel záró, jobbára a védekezésre építő Janninánál. Sima hazait várunk, a holland alakulat akár két-három góllal is győzhet.

 
 
  • Már röhögök magamon, de 3 meccset felraktam 3 meccs 3 külön kötésben, 3/3 bukás...
    Fucsovics-Maceiras 2 (elment, a magyar bu.igyerek nyert)
    Tottenham-Atletico M 1,5 gól felett...1 gól lett
    meg a te észt profi tipped...
    3ból semmi....nem baj, ilyen lúzerpatkány sincs még egy a földön!várom a kiadókat, hogy megírják a nyomoromat!

     
  • Idézet: potrien11
    Apróval:Paide-Flora Hd 2.9-észt bajnokság 18:00,ilyenekben van az érték,nem az 1,5-ös csonkolt oddsokban.3 ilyenből egy bejön már jó.
    ...

    Sima 0-3...Ne haragudj, de ennek van értelme??Hiába pakolgatni a 3szoros szorzókat, ha NULLA az esélye, hogy bejöjjön!

     
  • 8potrien112016július29.10:43ÚjVálasz
    Idézet: atkozottluzerpatkany
    Szia!
    Ha 2 körüli odssot rakok, még annyira sem találom el, akkor légy szíves, ma legalább egyetlenegy olyan tippet adj, ami ilyen 1.50-1.60 körül van, te is teszed és várhatóan be is jön.
    Köszi!
    ...

    Apróval:Paide-Flora Hd 2.9-észt bajnokság 18:00,ilyenekben van az érték,nem az 1,5-ös csonkolt oddsokban.3 ilyenből egy bejön már jó.

     
  • Idézet: potrien11
    De miért raksz teniszt?Egyéni sport,ugyanazok játszanak egész évben,a gazdáik kívánsága szerint.Most egy 1,4-odds hol éri meg?
    ...

    Szia!
    Ha 2 körüli odssot rakok, még annyira sem találom el, akkor légy szíves, ma legalább egyetlenegy olyan tippet adj, ami ilyen 1.50-1.60 körül van, te is teszed és várhatóan be is jön.
    Köszi!

     
  • 6potrien112016július28.17:55ÚjVálasz
    Idézet: atkozottpista
    UNDORÍTÓ MOCSKOS TENISZ!!!AZ EGÉSZ SPORTÁGAT KI KELL ÍRTANI!!!HELYE NINCS!!! MINDEN JÁTÉKOS EGY PÉNZÉHES SZÁMÍTÓ KIS GE:I!
    ...

    De miért raksz teniszt?Egyéni sport,ugyanazok játszanak egész évben,a gazdáik kívánsága szerint.Most egy 1,4-odds hol éri meg?

     
  • 5atkozottpista2016július28.16:30ÚjVálasz

    UNDORÍTÓ MOCSKOS TENISZ!!!AZ EGÉSZ SPORTÁGAT KI KELL ÍRTANI!!!HELYE NINCS!!! MINDEN JÁTÉKOS EGY PÉNZÉHES SZÁMÍTÓ KIS GE:I!

     
  • 4atkozottpista2016július28.16:01ÚjVálasz

    SZÁJBABAXOTT K.CSÖG LORENZI, HOGY D.GÖLJ MEG!!!!AMIKOR ELLENE RAKTAM, NYERT, MOST MEG OTTHON KIKAPOTT A SALAKKIRÁLY!!!!!!!ELEGEM VAN!KÉSZ VÉGE AZ ÉLETEMNEK!!! AZ UTOLSÓM IS ODA!!! VEFEJEZTEM!

     
  • 3BlackBox2016július28.14:47ÚjVálasz

    Szerintem először is változtass nevet, egy ilyen névvel csak bukni lehet. Nomen est omen. Másodszor, csinálj mindent fordítva mint eddig

     
  • 2atkozottpista2016július28.11:15ÚjVálasz

    Esetleg Ivo Karlovic-Dimitrov meccsre mit mondtok?

     
  • 1atkozottpista2016július28.11:08ÚjVálasz

    Sziasztok!

    Ma 3 meccset teszek kombiban, szerintetek melyikkel csináltam nagy hülyeséget?
    Lorenzi-Sousa 1 (1.25)-otthon játszik Lorenzi és salakon, ott erős ugye?? És 1. kiemelt
    Alkmaar-Giannina 1 (1.18)- bombaforma, de -1 hendire nem merem...
    Koolhof/Middelkoop-Gard/Gonzales 1 (1.25)- figyelem az előbbi párst, eddig rendszeresen simán hozta a meccseit és nagyon régóta vannak együtt, összeszoktak.

    Szerintetek ezzel nyerhetek végre egy picit??
    Köszi!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!