<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Reszkess, Torpedo: a Rapid nem a Loki!

Nem a „bosszú” beszél belőlünk: a Lokit búcsúztató fehéroroszokat csütörtökön helyre teszik a sógorok… Fogadjunk!
Európa-liga-selejtező
Torpedo Zogyino - Rapid Wien
Csütörtök, 19:00 óra

A Torpedo a Loki ellen kettős győzelemmel lépett tovább az El-ben. A páros meccs alapján megérdemelt a fehérorosz siker, de egyben a hajdúságiak kritikája. Mert a Zogyino nem nyújtott semmi extrát, átengedte a területet a magyaroknak, és ha lehetősége nyílt, akkor kontrázott. A bajnokságban sem emelkedik ki az alakulat, mindössze a nyolcadik, hazai pályán az átlagosnál is gyengébb (2-3-3).

A júliusi szünet a lehető legjobbkor jött Igor Kriusenko brigádjának, mivel előtte háromszor kapott ki sorozatban. A társulat legszívesebben az 5-4-1-es felállás alkalmazza, elsősorban tehát a stabil védekezésre épít. A keretben többségében vannak a fehérorosz focisták, csak néhány légióst foglalkoztat a klub, talán az ukrán-orosz Golenkov nevét érdemes kiemelni, a jobblábas középpályásnál jó helyen van a labda. Friss sérült nincs, és eltiltott sem lesz a keretben.

13253. Torpedo Zogyino - Rapid Wien, 2 (1.80) – Tippmix

A Rapid jól kezdte az idei szezont. Az előző kiírásban ezüstérmet szerző alakulatnál Mike Büskenst nevezték ki vezetőedzőnek, és e döntés eddig tökéletesnek bizonyult. A felkészülés alatt is látszott már, hogy jól pörögnek a zöldek, de aztán a tétmeccsekre is átmentették a formájukat a fővárosiak. A kupában simán továbbjutottak, majd a bajnoki nyitányon a Rieddel mosták fel a gyepet (5-0). A keretben vannak sérültek, egy belső védő mellett a támadósorban lesznek hiányzók, de a német tréner így a jól bevált 4-2-3-1-es hadrendben tudja pályára küldeni alakulatát.

A Zogyino teljesítményére alapozzuk a tippünket, no nem teljesen. Elnézve a fehéroroszok játékát, a remek formát mutató Rapid idegenben is elverheti a fehéroroszokat. Tippünk így: 2-es…

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!