<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tartalékos vendégcsapat: tuti belga siker?

A belga alakulat nagy nehézségek árán jutott túl az előző körben. Csütörtökön belelendülhet, és tekintélyes előnyt szerezhet a visszavágóra.
Európa-liga-selejtező
Genk - Cork City
Csütörtök, 20:00 óra

A Genk az előző szezonban a negyedik helyen zárta a rájátszást, így kvalifikálta magát az El-be. A pontvadászat majd csak a hétvégén kezdődik, de a kékek már játékban vannak. A felkészülés jól sikerült, és a Buducsnoszt elleni hazai ütközeten sem volt probléma (2-0). A visszavágón annál több...

Gyorsan ledolgozta hátrányát a házigazda, majd a belgák emberhátrányba is kerültek. Maradt a 2-0, büntetőkkel végül Samattáék bizonyultak jobbnak. Peter Maes vezetőedző egy eltiltott középső középpályással nem kalkulálhat a csütörtöki találkozón.

A Cork - ellenfelével ellentétben - játékban van, és az ír alakulat nem is fut rossz szezont. A Dundalk mögött a második pozíciót foglalja el, egyetlen vereségét még márciusban szenvedte el. A formája tehát nagyon rendben van, amely elsősorban parádés védekezésének köszönhető. A gárda 17 fellépésen mindössze 6 találatot szedett be. A nemzetközi porondon is remekel John Caulfield legénysége. A City az első körben az északír Linfieldet, majd a svéd Hackent ejtette ki a sorozatból, megőrizve veretlenségét: két 1-0-ás siker mellett kétszer 1-1-re végzett riválisaival szemben. Fontos hiányzói lesznek ma az íreknek: a csapatkapitány, a gárda belső védője és egy jobb bekk sérült.

09327. Genk - Cork City, 1, hendikep -1 (1.75) - Tippmix

Azt gondoljuk, hogy ezúttal véget ér a Cork menetelése, a Genk legalább kétgólos előnyt szerez a visszavágóra. Tippünk így hendis H!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!