<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Pályán a félelmetes ír csodacsapat

Van egy csapat Európában, amelyik hétről-hétre tönkreveri az ellenfeleit. Naná, hogy gólokra fogadunk a Limerick péntek esti fellépésén, de jön egy tipp a Tottenham-Atlético tesztmeccsre is.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

20482. Tottenham - Atlético Madrid, 2-3 gól (1.95) – felkészülési mérkőzés, 12:00

A Tottenham az Atlético Madriddal csap össze az Ausztráliában zajló felkészülési tornán. A viadalt vereséggel kezdték a hazaiak, a Juventus 2-1-es sikert aratott kedden. A vendégek az első mérkőzésükre készülhetnek. Egyik gárda sem játszott eddig túl sok barátságos meccset. Az angolok csupán a Juventusszal, míg a spanyolok a Numancia felett arattak 2-0-s sikert. Ami az erősítést illeti. A hazaiak Vincent Janssent és Victor Wanyamát igazolták le. Előbbi az AZ Alkmaartól, míg utóbbi a Southamptontól érkezett. Az Atlético Madrid legnagyobb igazolása Nico Gaitán, aki a Benficát hagyta ott a BL-ezüstérmes kedvéért. Az argentin középpályáson kívül még Sime Vrsaljko, Diogo Jota és Fernando Torres érkezett. Utóbbi már tavaly is a matracosok szolgálatában állt, ám most szerezte meg végleg a klub. Mindkét csapat még a felkészülés elején tart, így nem várunk parázs csatát a pénteki összecsapáson. Úgy gondoljuk, 2-3 gólt tartogathat a találkozó.

11495. Limerick – Shelbourne, 3.5 gól felett (1.90) – ír másodosztály, 20:15

Egészen elképesztő, ahogy a Limerick teljesít az ír másodosztályban. A kék-fehér együttes 17-1-0-ás győzelmi mutatóval demoralizálja a ligát, a 67-17-es gólkülönbség sem gyenge. Péntek este az ötödik helyen álló Shelbourne látogat Limerickbe, és nem táplálhat sok reményt arra nézve, hogy ponttal távozik. A hazai siker szinte garantálható, és mi azt mondjuk: jönnek a gólok is.

A felek kétszer találkoztak ebben az évadban, otthon 5-1-re, idegenben 4-3-ra diadalmaskodott a listavezető. A vendégek formája nem túl acélos az utóbbi hónapokban, május közepe óta két győzelem és hat vereség a mérleg. Márpedig, ha a Limerick elkapja a fonalat…

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!