<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: jön a szombati tippzuhatag

Osztrák, orosz és magyar focimeccsekre fogadunk szombaton. A Salzburg és a Haladás fellépésén a gólok ellen megyünk, míg a Zenittől győzelmet várunk a bajnoki rajton.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

05209. Salzburg – Wolfsberg, 3.5 gól alatt (1.50) – osztrák bajnokság, 16:00

Meglepő módon 3-1-es vereséggel kezdett az osztrák bajnok, a Sturm Graz lepte meg a Salzburgot. Hazai környezetben természetesen el kell kezdeni a pontok gyűjtését, és az első fordulóban szintén zakózó Wolfsberg tökéletes ellenfél lehet. A házigazda a hét közepén Albániában járt, ahol a Fradi-verő Partizanit győzte le 1-0-ra. A jövő héten jön a visszavágó, amelyre természetesen figyelni kell, vagyis a Red Bull aligha szakad meg a szombat délutáni bajnokin.

Úgy véljük, egy-két találattal „letudja” a meccset a címvédő, utána pedig lehet tartalékolni – ez a szemlélet szinte kizárja a gólzuhatagot. A tippünk mellett szól az előző évad négy egymás elleni összecsapása is: háromszor játszottak 1-1-es döntetlent, míg legutóbb (május közepén) 1-0-ra diadalmaskodott a Salzburg.

04136. Zenit Szentpétervár - Lokomotív Moszkva, 1 (1.75) – orosz bajnokság, 16:30

A CSZKA Moszkva elleni Szuperkupa-diadallal hangolt az új bajnoki évadra a legutóbb harmadikként záró Zenit, és a felkészülési meccsek is azt mutatják, nagy tervekkel indul csatába az együttes. A szentpéterváriak egyre erősebb csapatok ellen gyakoroltak, és az utóbbi hetekben legyőzték a Baselt, a Sportingot és a Monacót is. A Doneckből érkező rutinos román szakvezető, Mircea Lucescu igyekezett megerősíteni a csapatát, a legnagyobb fogás talán a 26 éves brazil Giuliano, aki a Gremiótól érkezett. Hulk hiánya bizonyosan megmutatkozik majd, és a Zenitnek van egy-két sérültje, mégis jó esélyt látunk a hazai győzelemre.

A Zenit a legutóbbi évadban 9-4-2-t tudott otthon, a bajnokságot a hatodik helyen záró Lok. Moszkva 7-4-4-et idegenben: az új évad rajtját a szentpéterváriak kaphatják el jobban.

04730. Haladás – Honvéd, 2.5 gól alatt (1.55) – magyar bajnokság, 18:00

A negyedik helyen álló Honvéd a 11. Haladás otthonába látogat az NB I harmadik fordulójában. A hazaiak a nyitófordulóban 3-1-es vereséget szenvedtek a címvédő Ferencváros otthonában, majd 1-1-es döntetlent játszottak az újonc Mezőkövesddel. A vendégek Újpesten 2-0-s sikerrel rajtoltak, majd a címvédőtől kaptak ki 1-0-ra. Jó hír mindkét csapat számára, hogy nincs hiányzó, így mindkét gárda a legerősebb összeállításban léphet pályára. A két csapat egymás elleni mérlege kiegyenlített: két-két Haladás és Honvéd siker mellett egy döntetlen a legutóbbi öt meccs mérlege, ám gólokban azért nem dúskálnak a találkozók. Az öt összecsapáson összesen nyolc találat született, ami 1.6 meccsenként. Nem meglepő, hogy most sem várunk gólzáport. Mi arra számítunk, hogy kettőnél többször nem zördül majd meg a háló.

 
 
  • 1doordie2016július30.14:02ÚjVálasz

    Szerintem ma megint érdemes lehet a skótoknál a kupában gólokra vadászni:

    Queen of South - Stenhousemuir / 2.5 over (1,50)
    Falkirk - Brechin / 2.5 over (1,53)

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!