<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Hatszoros zseton két focimeccsel

Merészet húzunk a dán és a magyar futballbajnokságban. A BL-re is összpontosító FC Köbenhavn "visszafogott" meccset vívhat szombat délután, a azt mondjuk, nem lesz győztese az Újpest-Paks ütközetnek.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

00111. FC Köbenhavn – Nordsjaelland, 2 vagy 3 gól (1.95) – dán bajnokság, 16:00

A százszázalékos teljesítménnyel éllovas FC Köbenhavn a hatodik Nordsjaelland csapatát fogadja a dán bajnokság harmadik fordulójában. A hazaiak remekül elkapták a fonalat, mindkét meccsüket megnyerték, ráadásul még gólt sem kaptak. A Bajnokok Ligája selejtezőjében is biztos játékot nyújt az együttes. Az északír Crusaders gárdáját kettős győzelemmel, 9-0-s összesítéssel búcsúztatták, míg a harmadik körben a román Astra otthonában értek el 1-1-es döntetlen.

A vendégek 4-0-s győzelemmel kezdték a bajnokságot a Viborg ellen, majd ugyan ilyen arányban szenvedtek vereséget a Midtjyllandtól. Jó hír mindkét csapat számára, hogy alig van hiányzó. A hazaiaknál mindenki bevethető, míg a másik oldalon sérülés miatt Lasse Petry nem léphet pályára. A két csapat egymás elleni mérlege kiegyenlített, a legutóbbi öt találkozóból kétszer Köbenhavn-siker született, míg egyszer a vendégek örülhettek két döntetlen mellett. Szoros mérkőzésre számítunk, hiszen a hazaiak szerdán a BL-ben is pályára lépetek, mi 2-3 gólra tippelünk.

07837. Újpest - Paks, X (3.10) - magyar bajnokság, 18:00

A lilák rosszul zárták az előző szezont, a nyáron kizárták a klubot az átigazolási piacról, így nem is akkora meglepetés jelenlegi helyezésük. Utolsók két forduló után az NB I-ben. Előbb a Kispesttől, majd a Diósgyőrtől is kikaptak Andricék. Négy gólt szedtek be két mérkőzésen, Balajczáéknak mielőbb össze kell szedniük magukat, ha nem akarnak a kiesés elkerüléséért harcolni. A Paks két döntetlennel kezdte a szezont. Előbb a Nagyerdőben (Debrecen, 1–1), majd hazai pályán a Vidivel (1–1) osztozkodtak meg a pontokon. A tolnaiak szervezetten fociztak mindkét mérkőzésen, ma is veszélyesek lehetnek a kontráik. Az előző bajnokságban mindkét fővárosi meccsük döntetlennel tárult. Ma is jó esély van az ikszre.

 
 
  • 3goldgool2016július30.15:22ÚjVálasz

    FC Köbenhavn - Nordsjaelland 00138-Gólszám /2,5g kevesebb/ H (2,05 szorzó)

     
  • 2goldgool2016július30.15:20ÚjVálasz

    FC Köbenhavn - Nordsjaelland 00080 13 Döntetlen 0:0 /13,50 szorzó/

     
  • 1goldgool2016július30.15:18ÚjVálasz

    Az Újpesti csapat nincs formában,meg tartalékos, s a Paks összeszokottabb. S, a debreceni jó formájukat hozván sima vendégnek kellene lennie az idegenbeli teljesítményük alapján, de egy óvatos kétesélyes tipp jobb lehet itt, mint egy fix D: 07838 /DV/ V, szorzó: 1,43 (15:10 órakor). A Köbenhanv nehéz romániai BL meccsen van túl, s legutóbb otthon bajnokin 6-0ra győzött, és Nordsjaelland is nyert idegenben 4-0 Viborg ellen.. A 2 csapat májusi meccsen és a mai meccsen is uaz a két edző lesz, ismerik egymást, s így az utolsó Köb. hazai győzelem /Lyngby 3-0/ és Nordsj. utolsó vendég győzelem /Viborg 4-0/ meccs alapján D várható egy 0-0's végeredménnyel szerintem...

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!