<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Pályán a Barca, ez pedig annyit jelent…

Ha hinni lehet az előrejelzéseknek, Messi és Suárez is a kezdőcsapatban kap helyet a Barcelonában, ez pedig nem sok jót ígér a gyengécske Celtic számára…
Nemzetközi Bajnokok Kupája
Barcelona – Celtic
Szombat, 19:00 óra

A Barcelona is megmutatja magát a Nemzetközi Bajnokok Kupájában (International Champions Cup): a dublini felkészülési meccsen a skót Celtic lesz az ellenfél. Bár a spanyol bajnok egyelőre igencsak tartalékos, a Mundo Deportivo című lap szerint több klasszis is ott lehet Luis Enrique kezdőcsapatában. Hogy mást ne mondjunk, a barcelonai újság úgy kalkulál, elöl Messi és Suárez futballozik majd, Neymar természetesen nem szerepel, hiszen a riói olimpiára készül.

Az Európa-bajnokságon szereplő labdarúgók nagy része (a spanyolok mellett Rakitic, Ter Stegen és Vermaelen) csak jövő hétfőn csatlakozik a kerethez, de például Arda Turan ott lehet a pályán. Később lesz bevethető a két francia igazolás, Umtiti és Digne is, ugyanakkor Denis Suárez beszállhat. Mascherano és Busquets is előbb tért vissza a szabadságukról, mint azt a szakmai vezetés előirányozta, kérdés, számol-e már velük a Barcelona edzője.

00159. Barcelona – Celtic, 2.5 gól felett (1.45) - Tippmix

Úgy véljük, ha nem is várható sziporkázó játék a katalán együttestől, az első tesztmeccset komolyan veszi, a Celtic pedig tökéletes ellenfél lehet. A skótok már játékban vannak, az eredmények viszont enyhén szólva felemásak. A gibraltári Lincoln otthonában 1-0-s vereséget szenvedett Brendan Rodgers alakulata, a visszavágón (3-0) persze gyorsan ledolgozta a hátrányt, és továbbjutott. A héten Kazahsztánban játszott 1-1-es döntetlent a Celtic, amely túlságosan nem is feledkezhet bele a szombat esti „gálameccsbe”, hiszen jövő szerdán BL-visszavágó vár rá. Erik Sviatchenko és Kristoffer Ajer sérülés miatt nem szerepelhet, a többiek viszont biztosan odateszik magukat, hogy jó eredményt érjenek el a sztárcsapat ellen.

Három találatot Messiék is összehozhatnak, de nem elképzelhetetlen, hogy a Celtic is „besegít”…

 
 
  • 1goldgool2016július30.15:07ÚjVálasz

    A Celtic a kupa meccs miatt nem lesz teljesen felspannolva /kupa fáradtság/, de nem lesz egy kutyaütő csapat most sem mint egy hete sem a 2 BL selejtező meccs között: ikszelt Leicester-rel /1-1/, akkor most egy biztonsági tippként inkább a Barca javára H-'t írnék a H/0-1/ tippnél: 00146 H 1,8 szorzó, mert ennyi gólhoz szükség van Messiék jó játék kedvükre is.. S, a kérdés az, hogy akarnak-e gálázni nyár közepén Messiék nyaralás után, vagy csak nyerni akarnak?.. Szerintem a két csapat tudás közötti különbség miatt a min. 2 gólos különbségnek azért jönnie kellene, s ehhez elég lenne a 2-0 is..

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!