<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 4 meccs, 4 ötlet, 8.2-es szorzó

Tippzuhataggal zárjuk a hetet. Hollandiától Brazíliáig bejárjuk a futballpályákat, és jobbnál jobb szorzókért fogadunk. Klikkelj és nyerj!

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

17901. Feyenoord – PSV, mindkét csapat szerez gólt (1.45) – Holland Szuperkupa, 18:00

Semleges pályán, az Amsterdam Arenában lép pályára vasárnap este a holland bajnok PSV és a kupagyőztes Feyenoord. Mindkét együttes a „csúcsra járatás” fázisában van, hiszen a jövő hétvégén rajtol a bajnoki idény, hamarosan pedig a nemzetközi kupában is érdekelt lesz a Feyenoord (Európa-liga) és a PSV (BL). Tavaly az eindhovenieké lett a szuperkupa, melyet a Feyenoord meglehetősen régen, 1999-ben tudott legutóbb megszerezni.

A csapatok kiváló felkészülési időszakon vannak túl. A rotterdami együttes (amely legutóbb bronzérmes lett a bajnokságban) mind a négy tesztmeccsét megnyerte, legyőzte többek közt az Anderlechtet (3-1) és a Valenciát (2-1) is. Gólzáporos sikereket (Sporting 5-0, Porto 3-0) aratott a PSV is, amely szombaton jelentette be, hogy 2020-ig hosszabbított a gólgyáros Luuk de Jonggal. A bajnok kerete nagyjából együtt maradt, legdrágább igazolásként a német védő, Daniel Schwaab érkezett Stuttgartból. A Feyenoordnál lényegesen nagyobb volt a mozgás, több posztra érkeztek új fiúk (kapus: Brad Jones, védő: Wessel Dammers, Lucas Woudenberg, támadó: Nicolai Jörgensen). Bátor, támadó focit várunk – jöhet a gólváltás!

07874. Debrecen - Gyirmót, 1 (1.70) - magyar bajnokság, 18:00

A 10. helyen álló Debrecen a hetedik Gyirmótot fogadja az NB I harmadik fordulójában. A hajdúságiaknál most debütál a kispadon a klub korábbi sikeredzője, Herczeg András, aki a hétfőn lemondott Kondás Elemértől vette át a stafétát. Lesz dolga az új trénernek, ugyanis a Loki meglehetősen gyengén kezdte a hazai pontvadászatot. A csapat két forduló alatt mindössze egy pontot gyűjtött, a nyitófordulóban a Pakssal játszottak 1-1-es döntetlent, míg az előző körben a Vasas otthonában szenvedtek 3-1-es vereséget. A Gyirmót szintén nyeretlen, igaz, veretlen is. A Mezőkövesddel és az MTK-val is remiztek. A Debrecen számára nehézséget okozhat, hogy sérülés miatt több kulcsjátékos sem léphet pályára. A vasárnapi összecsapást biztosan kihagyja Varga József, Szakály Péter és Holman Dávid, ám jó hír a csapatnak, hogy Aleksandar Jovanovic és Korhut Mihály is felépült, így ők bevethetők. A másik oldalon is hiányzik alapember. Vass Patrikot az előző mérkőzésen már az első félidőben le kellett cserélni, a fiatal középpályás több hétre kidőlt. A két csapat első egymás elleni találkozójára készül. Úgy gondoljuk, Herczeg András kellő lökést ad a csapatnak, így mi hazai sikert várunk vasárnap este.

02564. Santos – Cruzeiro, 1 (1.80) – brazil bajnokság, 21:00

A Santos 29 pontjával a negyedik helyen áll a brazil A-ligában. Otthonában erős, hatszor nyert és csak egyetlen alkalommal veszített, a vonatkozó gólkülönbsége 16-3. A formája egészen jó, az utolsó hét bajnokija közül csak egyet veszített el. A Cruzeironak nem megy igazán az idei bajnokságban, 15 pontjával az utolsó előtti, 19. helyen áll, amely kiesést jelent majd a végelszámolásnál.

A kékek vendégként hatékonyabbak valamennyivel, háromszor győztek, ötször kikaptak. Több mint egy hónapja nem nyert a gárda, az utolsó három meccsét elvesztette. Kicsi az esélye annak, hogy a Cruzeiro éppen a Urbano Caldeirasban talál magára. Ezért az oddsért kihagyhatatlannak tűnik a hazai diadal.

02584. America MG - Gremio, 2 (1.85) - brazil bajnokság, 23:30

A harmadik helyen álló Gremio a sereghajtó America MG otthonába látogat a brazil bajnokság 17. fordulójában. A hazaiak borzasztó formában futballoznak, a csapat hét meccs óta nyeretlen, s valamennyi találkozóját elvesztette. A vendégek lényegesen jobban teljesítenek, a legutóbbi öt mérkőzésből négyet megnyertek, mindössze a Sport Recife otthonában szenvedtek vereséget. A Gremio számára az okozhat aprócska nehézséget, hogy a legeredményesebb játékosuk, az ötgólos Luan nem léphet pályára vasárnap este. A fiatal brazil támadón kívül még Everton és Walace nem bevethető. A másik oldalon jobb a helyzet, csupán Jonas bajlódik sérüléssel. A formán kívül az is a vendégek mellett szól, hogy nagyon jól megy a csapatnak riválisuk ellen. A legutóbbi öt összecsapásból hármat a Gremio nyert, míg kétszer döntetlen született. Mi vendég sikert várunk, ugyanis egy esetleges győzelemmel akár az élre is ugorhat a Gremio, igaz, ehhez hibáznia kell a Corinthiansnak és a Palmeirasnak is.

 
 
  • 5atkozottluzer2016július31.21:02ÚjVálasz
    Idézet: Második Első
    Vasárnapi foci tippek: 1,5odds ✔ ; Dupla ✔, Tripla ✔ , ha nemhiszed nézd meg :)
    https://www.facebook.com/HunTipp/
    ...

    SOKRA MEGYEK VELE. EGYETLEN TIPPJÜK NEM JÖTT, A GE:I NYÍREGYHÁZA, ÉS ÉN PONT ABBA NYÚLTAM BELE PERSZE!!!MERT EGY ELÁTKOZOTT LÚZERPATKÁNY VAGYOK!!!EGY RAKÁS FÖLDRE SZÜLETETT KÉT LÁBON JÁRÓ SZAR!

     
  • 4Második Első2016július31.19:55ÚjVálasz

    Vasárnapi foci tippek: 1,5odds ✔ ; Dupla ✔, Tripla ✔ , ha nemhiszed nézd meg :)
    https://www.facebook.com/HunTipp/

     
  • 3carlopedersoli2016július31.18:03ÚjVálasz
    Idézet: atkozottluzer
    Sziasztok. Sajnos még mindig ott tartok, hogy 5 ft nyeremlnyem sincs, így szépen kérlek, mondjatok egy olyan tippet legalább 1.50 odssal, amivel legalább csak egyszer nyerhetnék én is egy kis pénzt.
    ...

    Én nagyon nem szeretném ha lelépnél erről az oldalról, persze azt nem kívánom, hogy ne nyerjél, de maradj. Más platformon is megtalálható vagy ?

     
  • 2atkozottluzer2016július31.11:11ÚjVálasz

    Sziasztok. Sajnos még mindig ott tartok, hogy 5 ft nyeremlnyem sincs, így szépen kérlek, mondjatok egy olyan tippet legalább 1.50 odssal, amivel legalább csak egyszer nyerhetnék én is egy kis pénzt. A Fradit tutira éreztem, hogy mindkét csapat gólt lő, és mivel nem raktam, naná, hogy jött volna. Szokásos...
    Ha olyan tippet kapok, ami bejön, eltünök!

     
  • 1Második Első2016július30.20:38ÚjVálasz

    https://www.facebook.com/HunTipp/

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!