<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Fix 1? Edzőmentő hazai győzelem?

A meglehetősen halványan rajtoló fehérváriaknak most már illene megszerezniük idénybeli első bajnoki sikerüket - erre vasárnap sor kerülhet…
Magyar bajnokság
Videoton – Vasas
Vasárnap, 18:00 óra

Henning Berg vezetőedző nincs könnyű helyzetben. A fehérváriak az El-ben dán riválisukkal szemben hazai pályán kerültek hátrányba, így távolabb került a főtábla. A bajnokságban sem kezdtek jól Feczesinék: előbb Felcsúton kikaptak a Diósgyőrtől, majd Pakson hagytak értékes pontokat (1-1). A piros-kékek kerete – papíron - megerősödött a nyáron, a szakvezetés nagyobb variációs lehetőséggel rendelkezik. Géresiéknek most már az NB I-ben is illene nyerniük, és erre ezúttal jó esély nyílik.

Noha a Vasas megnyerte eddig mindkét bajnokiját, azt gondoljuk, hogy a fővárosiak ma megadják magukat a Pancho Arénában. Vaskóék az első fordulóban az MTK-tól hozták el a pontokat, majd a Loki ellen hátrányból fordítva diadalmaskodtak (3-1). Michael Oenning fiatalokra épülő együttese eddig nemcsak eredményesen, hanem jól is futballozott, a Debrecen ellen lényegesen kreatívabban és lelkesebben fociztak Vidáék, mint a papíron nagyobb játékerőt képviselő riválisuk.

07882. Videoton – Vasas, 1 (1.65) - Tippmix

A két alakulat modernkori története nyomasztó Videoton-fölényt mutat, és vasárnap is Suljicék sikerét várjuk. Úgy véljük, a „házigazda” megszerzi első győzelmét, és megkezdi a felzárkózást a tabellán.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!