<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Meglepő? Tutira vesszük az újonc sikerét

Megkezdődik az NB II-es pontvadászat, és az újra az élvonalba vágyó újonc biztosan veheti az első akadályt.
Magyar másodosztály
Nyíregyháza – Csákvár
Vasárnap, 18:00 óra

A nyírségi együttes két éve még az élvonalban küzdött, ám az MLSZ a harmadik ligába száműzte. Mátyus János vezetőedző maradt a kispadon, és erős kerettel tulajdonképpen rajt-cél győzelmet aratott az NB III-ban. A piros-kék csapat tovább erősödött, érkezett a korábbi válogatott Rudolf, Máté, Heffler, Dvorschák és Hermány. A Spartacus minden bizonnyal harcban áll majd a feljutásért, és ehhez hazai környezetben bizony minden egységre szüksége lesz.

A Csákvár az előző kiírásban bravúrosan teljesített, Bognár György alakulata a hatodik helyre futott be. A kispadon és a keretben is volt bőven változás a nyári szünetben, a Puskás Akadémiától kölcsönvett játékosok visszatértek Felcsútra, érkezési oldalon viszont eddig nem nagyon található húzónév...

08796. Nyíregyháza – Csákvár, 1 (1.70) - Tippmix

A Nyíregyháza célja a feljutás, ehhez pedig minden bizonnyal nyernek is az első fellépésükön. Otthon nem hibáznak a piros-kékek, tippünk így: 1-es!

 
 
  • 3potrien112016július31.21:31ÚjVálasz
    Idézet: atkozottluzer
    ÉN MEG TUTIRA VESZEM, HOGY EGY ÉLETRE BEFEJEZTEM A XARABBNÁL XARABB TIPPJEITEKKEL!!! Megint amit saját magam raktam, minden jött, a ge.i nyíregyházi fa..opó banda meg nem volt képes nyerni.
    ...

    Sose jössz rá,hogy ezzel nem lehet nyerni,max. rövidtávon? Szerinted az irodák meg SZZrt azért szednek be évi milliárdokat,mert sokan nyernek?Keress egy orvost,amig tönkre nem mész teljesen.Sok embert megölt már ez,nem vicc.ebben semmi jó nincs,azoddsok úgy vannak belőve h ne lehessen nyerni.A SZ Z R T oddsai még az elvileg lehetséges minimális profitot is elviszik adó címén,neked meg marad a copóág.Meg mindenkinek aki nem 500 fórínté játszik.

     
  • 2atkozottluzer2016július31.20:34ÚjVálasz

    ÉN MEG TUTIRA VESZEM, HOGY EGY ÉLETRE BEFEJEZTEM A XARABBNÁL XARABB TIPPJEITEKKEL!!! Megint amit saját magam raktam, minden jött, a ge.i nyíregyházi fa..opó banda meg nem volt képes nyerni. Vissza a harmadosztályba!!! Elegem van az elátkozott ge.i életemből. EZ MOSTMÁR MINDIG ÍGY LESZ, HOGY MÉG 5 QWA FORINTOT SE LESZEK KÉPES NYERNI????? Ja és úgy kértem kölcsön, úgyhogy vissza fogjátok adni a pénzem!!! Mert a ti f.s tippetek vitte el, különben nyertem volna!!!

     
  • 1torokgeza2016július31.14:44ÚjVálasz

    Sziasztok!
    Továbbra is várom azok jelentkezését, akik nem csak arra képesek, hogy "küldjek már 1-2 tippet", hanem valóban feleznék a nyereséget, akikkel közösen lehetne játszani.
    Mára hoztam azért egy jó tippet:
    Vitorul Constanta-Steaua Bukarest 2 (1.80)
    Az okokról nem árulhatok el sajnos semmit, de 4-5 órás elemzések vannak a fogadásaim előtt.
    Sok sikert mindenkinek!

    Csatlakozás: torokgeza1990@gmail.com

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!