<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: péntek esti gólokból profitálnánk

Az osztrák és az ír másodosztályban is találtunk olyan mérkőzéseket, ahol jó eséllyel születik legalább három találat. Fogadunk?

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

13904. Austria Lustenau - Kapfenberg, 2.5 gól felett (1.50) - osztrák másodosztály, 18:30

Az előző kiírásban az ötödik és a hatodik helyen végzett a két csapat. A mostani bajnokságban eddig jól megy mindkét brigádnak az osztrák második vonalban. 7-7 pontosak, ráadásul a gólkülönbségük is azonos, 6–3. A Lustenau otthon 1-1-0-ás mutatót produkált, egy döntetlennel kezdte a szezont, utána nyert kettőt. A piros-fehérek eddig egyszer mozdultak ki saját stadionjukból, akkor nyertek 2–1 arányban a Horn vendégeként. Az előző években sokszor játszottak olyan mérkőzést az együttesek, amelyen esett legalább három gól. Ma is megvan rá az esély.

14017. Liefering - FAC Wien, 2.5 gól felett (1.40) - osztrák másodosztály, 18:30

Az osztrák másodosztály 4. körében az éllovas a 8. helyen állót fogadja. A Liefering pazar rajtot vett, mindhárom bajnokiját megnyerte és a támadósor is jól teljesít, hiszen átlagban 3 gólt lő a gárda. A legutóbbi 2 meccsen ráadásul 4-4 góllal rukkoltak elő, igaz kaptak is 1-1 találatot az ellenfelektől. A FAC célja ebben a szezonban is a túlélés, az előző szezonban nagyon kilógott a mezőnyből és csupán 17 pontot szerzett, ezzel utolsó lett, de a szövetségi döntéseknek köszönhetően mégis bennmaradtak végül. Toronymagasan ők kapták a legtöbb gólt (77), egyelőre idén is nyeretlenek. A Liefering támadósora ezúttal is nagyon élhet, hiszen a FAC védelme nem lett erősebb nyáron, márpedig az előző szezonban 4 közös bajnokijukon 15 gólt hintettek pénteki ellenfelüknek. Az sem kizárt, hogy a FAC talál egy gólt a 90 perc során, de az over tippet akár a Liefering egymaga is hozhatja.

28702. UC Dublin - Drogheda Utd., 2.5 gól felett (1.65) – ír másodosztály, 20:45

Rangadó Írországban: a második UC a tabellán mögötte állót fogadja. Mi inkább a gólokra megyünk rá. A házigazda évadbeli húsz bajnoki közül 15-ön született legalább három találat, ugyanez a mutató a Drogheda esetében 12-8. Otthon nem igen játszik eseménytelen meccset a Dublin, hiszen tízből nyolcszor eljutottak 2.5 fölé. A Drogheda vendégmérlege pedig 6/3. Az egymás elleni összecsapásokon is potyognak a gólok (2-1, 2-2, 4-0, 2-1, 2-2, 3-2) – ezt várjuk péntek este is.

 
 
  • 1Robert Nemeth2016augusztus11.23:08ÚjVálasz

    https://www.facebook.com/goldenhat6/

    sportfogadas, fogadasi tanacsadas
    profiktol- profiknak

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!