<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 4 tippel 5-szörös szorzó

A keddi kínálatból három BL-selejtezős tippel érkezünk, az olimpián pedig megkezdődik az egyenes kieséses szakasz a férfi vízilabdásoknál is, ahol a szerbek sikerére számítunk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

08173. FC Köbenhavn - APOEL Nicosia, 1 (1.40) - BL-selejtező, 20:45

A dán és a ciprusi bajnok csap össze egymással a BL-főtábláért, az első mérkőzést Koppenhágában rendezik kedd este. A Köbenhavn visszaszerezte a dán trónt és végül 9 pont előnnyel nyerte meg a pontvadászatot. A jó formát sikerült átmenteni a friss szezonra is, hiszen 5 kör után 13 pontja van a csapatnak és ezzel vezeti a mezőnyt. A BL-selejtezőben sem lehet egyelőre panasz a gárdára: a Crusaders csapatát 9-0-ás összesítéssel ejtették ki, majd az Astra elleni idegenbeli 1-1 után otthon simán nyertek 3-0 arányban. A támadósor remek formában van, a nyári szünet utáni tétmeccsek mindegyikén eredményes tudott lenni.

Cipruson még nem kezdtek bele a csapatok a 2016-17-es szezonba, vagyis valamelyes lépéshátrányban van riválisához képest az APOEL, amely egyébként az előző idényt 8 pont előnnyel nyerte meg. A selejtezők során főként az idegenbeli meccseken látszott meg ez a teljesítményen: a walesi TNS otthonában csak 0-0-át játszottak, míg a Rosenborg ellen elveszítették 2-1-re a norvégiai odavágót. A dán bajnok otthon hagyományosan erős és az APOEL elleni odavágón kihasználhatja, hogy már meccsben van. Nem véletlen, hogy csökken az odds, de 1.40 körül még megéri behúzni a hazai sikert.

11888. Dinamo Zagreb - Salzburg, 2.5 gól alatt (1.60) - BL-selejtező, 20:45

A horvát és az osztrák bajnok csatázik egymással a főtáblára kerülésért, az első meccset kedd este Horvátországban rendezik. A Dinamo eddig a Vardar és a Tbiliszi csapatait búcsúztatta a selejtezők során és a grúzok elleni párharcban gólt sem kapott. Ez már jól mutatja a csapat védelmi erősségeit, ráadásul a friss horvát szezonban is jól megy a csapatnak, 5 kör után 13 ponttal az élen állnak és mindössze 3 gólt kaptak. A Salzburg továbbra is hozza szezon eleji formáját: a selejtezőkben eddig a Liepaja és a Fradit kiejtő Partizani együttesét búcsúztatták, egyik ellenfél ellen sem nyújtottak azonban lehengerlő teljesítményt. Az is igaz, hogy nem volt szükség 100%-os teljesítményre, ugyanis sem az albán, sem pedig a lett rivális nem volt veszélyes az osztrákok kapujára. Az osztrák szezont 1-1 győzelemmel és döntetlennel kezdte a címvédő, ezt azonban két győzelemmel javította ki, mindkettőt 2-0-ra nyerte meg a társaság. Az odavágón Zágrábban vélhetően kifejezetten óvatos és taktikus mérkőzésre van kilátás. A tét óriási, ez pedig rányomhatja bélyegét az első találkozóra, amely jó eséllyel három gól alatt marad majd a két együttes stabil védekezésének köszönhetően.

12573. Young Boys - Mönchengladbach, 2.5 gól felett (1.60) - BL-selejtező, 20:45

A svájci bajnokság már lassan egy hónapja tart, a Bundesliga nyitányára még várni kell. A berni gárda eddig vegyesen szerepel hazája bajnokságában, kétszer nyert, kétszer viszont kikapott. Sok gólt lő, de sokat is kap, legutóbb a Basel intézte el simán 3–0-ra, utána viszont magabiztosan nyerte a sárga-feketék egy kupameccset. A BL-ben nagy tettet hajtott végre a gárda a Sahtar Donyeck kiejtésével. A Gladbach májusban a negyedik helyen végzett, így indulhat a selejtezőkben. A felkészülési időszakban eddig jó eredményeket értek el a zöld-fehér-feketék, tétmeccs azonban még nincs a németek lábában. A támadósora erős a Mönchengladbachnak, ma is várhatunk gólokat - innen is, onnan is. Bár nagy a tét, egyik csapat sem olyan karakterű, hogy óvatoskodjon.

16687. Szerbia - Spanyolország, 1 (1.40) - olimpia, férfi vízilabda, 21:30

A legjobb négy közé jutás a tét a riói olimpia vízilabdatornájában. Az A-csoport negyedik helyén záró szerbek a B-csoport győztesével, Spanyolországgal csap össze. A világ- és Európa-bajnoki címvédő balkániak nehezen kezdték a sorozatot, három forduló után mindössze két pontot szereztek, ám utána Ausztráliát és Japánt is legyőzve biztosan léptek tovább. A spanyolok vereséggel rajtoltak, majd három győzelem és egy döntetlen volt a mérleg, ezzel pedig csoportgyőztesek lettek. Az mindenképp a szerbek mellett szól, hogy remekelnek a hispánok ellen. A két csapat eddig 13-szor találkozott egymással, ebből 11-szer a világbajnoki címvédő diadalmaskodott, kétszer pedig döntetlen született. Úgy gondoljuk, megőrzi veretlenségét a szerb válogatott, s ott lesz az elődöntőben.

 
 
  • 2atkozottpatkanyfereg2016augusztus16.11:21ÚjVálasz

    Elnézve a tegnai szuper nyertes/vesztes arányotokat, örülök, hogy 1 hete már 5 ft-ot se ba@tam el tippmixre. Mennyit megspóroltam már...Több tízezret!

     
  • 1glaser2016augusztus15.23:48ÚjVálasz

    A szerbek a negyedikek lettek a csoportban(nem masodikak) ezert jatszanak a B-csoport elsojevel...

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!