<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Ez lehet a keddi nap egyik tuti tippje

A Kapfenberg és az újonc Wattens is meglepően jól kezdte az osztrák másodosztály friss szezonját, kettejük keddi meccsén a gólokra érdemes fogadni.
Osztrák bajnokság
Kapfenberg - WSG Wattens
Kedd, 18:30 óra

A Kapfenberg remekül kezdte a pontvadászatot, négy játéknapot követően 10 egységével az előkelő 2. helyet foglalja el. Otthonában, a Franz-Fekete-Stadionban egyszer ikszelt, egyszer pedig győzött. Itt jegyeznénk meg, hogy eddig minden fellépésén rúgott is és kapott is gólt. A gólkülönbsége 9-4, a formája pedig rendben lévő: két túr, hat pont - legutóbb Victor Joaoék a Lustenaut verték 3-1-re magabiztos játékkal. A bosnyák Abdulah Ibrakovic vezetőedző a nyáron vette át a gárdát, és eddig olybá tűnik, kinevezése remek választás volt. A keretben egy eltiltott jobbszélső nem bevethető, friss sérült nincsen.

A Wattens újonc a ligában, ám eddig nem úgy tűnik, mintha a zöld-fehérek megilletődötten élnék meg az osztályváltást. A társulat a 3. 7 ponttal, viszont Thomas Silberberger legénysége eddig mindkét idegenbeli ütközetét megnyerte, nem is akárhogyan. A két csatában 5-1-es gólkülönbséget hozott össze. Ellene szól, hogy veretlenségét épp legutóbb veszítette el, amikor is a Wiener Neustadt nyert nála 1-0-ra. Ezen a meccsen egy középpályást kiállítottak, ő ma eltiltását tölti, rajta kívül két belső védő marad ki a keretből sérülés miatt.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

18325VTöbb, mint 2.5 gól1.50

Mindkét együttes hajlamos a nyílt játékra, és ebből indulunk ki. A hazaiak tűnnek esélyesebbnek, de a találatokban jobban bízunk. Tippünk így: +2.5!

 
 
  • 2xedos2016augusztus18.17:20ÚjVálasz
    Idézet: huntippp
    https://www.facebook.com/HunTipp/
    ...

    Szia. Ez milyen tippelői oldal, te szerkeszted? Mit takar a neve? Megnéztem, de nem sok magyar ligás tippet láttam az oldalon.

     
  • 1huntippp2016augusztus16.15:18ÚjVálasz

    https://www.facebook.com/HunTipp/

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!