<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: foci és Rio, nyerő kombináció

Három sportág négy mérkőzését néztük ki péntekre, az oddsok 1.40 és 1.75 közt mozognak. Induljon a tutivadászat!

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

09903. Magyarország - Oroszország, 18.5 gól felett (1.75) - olimpia, női vízilabda 3. helyért, 16:20

A bronzéremért száll harcba a magyar női vízilabda-válogatott, mely Oroszországgal csap össze a riói olimpián. Hazán a B csoport harmadik helyén jutott tovább. A csapat két pontot gyűjtött, Kínát legyőzte, míg vereséget szenvedett Spanyolországtól és az Egyesült Államoktól. A nyolc között büntetőkkel léptek túl Bujka Barbaráék Ausztrálián, ám az elődöntőben túl nagy falatnak bizonyult a címvédő USA. Az oroszok szintén harmadik helyen végeztek az A csoportban, ugyanúgy egy győzelemmel és két vereséggel. A negyeddöntőben Spanyolországgal csaptak össze, s 12-10-re nyertek, ám a négy között nem bírtak Olaszországgal. A két csapat egymás elleni mérlege magyar fölényt mutat, 13 összecsapásból nyolcszor hazánk diadalmaskodott, míg négyszer orosz siker született. A két csapatra jellemző a gólzápor, a legutóbbi öt összecsapáson 119 találat született, ami 23.8-as átlagnak felel meg. Úgy gondoljuk, most sem leszünk híján a góloknak, mi 19 találat fölé tippelünk.

12844. Valerenga - Bodö/Glimt, 1 (1.40) - norvég bajnokság, 19:00

A norvég első ligában 24 ponttal áll a házigazda a tizedik helyen. A piros-kékek otthon 5-1-4-es statisztikát tudnak felvonultatni, amely kiszámíthatatlan szereplésre utal. Viszont a formájára nyugodtan alapozhat, mivel sorozatban nyert meg négy mérkőzést. Nagy szükség is volt a jó sorozatra, mivel egyre jobban sodródtak a kiesést jelentő helyek felé. A Bodö 20 ponttal a tizenharmadik helyezett. A tizennegyedik Aalesund 19, a tizenötödik Stabaek 17 pontos, így egy vereség akár azt is jelentheti, hogy a gárda lecsúszik a kieső vagy osztályozós helyre. A sárga-feketék vendégként 2-2-5-ös mutatót produkáltak eddig, a Startnál és a Tromsőnél győztek, tehát kis csapatoknál. A formája gyenge, négy bajnoki óta nem tud nyerni, két vereség után legutóbb a Lilleströmmel döntetlenezett otthon. Májusban 0–0-ra végeztek fordított pályaválasztással. Ma viszont kitarthat a Valarenga lendülete, és legyőzheti rossz passzban lévő ellenfelét

09827. De Graafschap - Utrecht 2, 2.5 gól felett (1.40) - holland másodosztály, 20:00

A holland másodosztály 3. fordulójában a 9. fogadja a 18. helyen állót. Az Utrecht tartalékcsapata újonc a ligában, a rajtnál viszont beragadt. A NAC otthonában kiütéses vereségbe szaladtak bele (1-4), legutóbb pedig a Dordrecht vitt el tőlük egy pontot (1-1). A góllövés tehát megy, viszont a védelemmel (ahogyan az várható volt) vannak problémák. Nagy eredményt persze senki sem vár az együttestől, de a bennmaradást ki kellene harcolni.

A Graafschap az előző idényben elvérzett a feljutási osztályozón a Go Ahead Eagles csapata ellen, így erre a szezonra is maradt a második vonal. Cél ismét a feljutás kiharcolása, ez már zsinórban az 2. másodosztályú idénye a csapatnak. A kezdés nem sikerült rosszul, hiszen a jó erőkből álló Eindhoven csapatának négyet lőttek, ezt azonban a Den Bosch elleni 1-2-es idegenbeli vereség követte. Amint az látható, mindkét együttes támadójátékában benne van a gól, de a védelem egyik oldalon sem áll túlzottan stabil lábakon. A meccs esélyese a házigazda, amely akár egymaga is képes lehet hozni a három gólt, de nem tartjuk kizártnak azt sem, hogy a vendégek betalálnak.

03113. Lengyelország - Dánia, 2 (1.40) - olimpia, férfi kézilabda elődöntő, szombat 01:30

A döntőbe jutás a tét a riói olimpia férfi kézilabdatornáján. Lengyelország Dániával csap össze. A „hazaiak” a B csoport negyedik helyén jutottak tovább, mindössze a az 5. Egyiptomot és a 6. Svédországot győzték le. A negyeddöntőben azonban meglepetésre, 30-27-re legyőzték a londoni bronzérmes Horvátországot. A skandinávok a harmadik helyen zárták az A csoportot, csupán a címvédő franciák és a horvátok gyűjtöttek több pontot. A legjobb nyolc között aztán könnyed, 37-30-as győzelmet arattak Szlovénia felett. A lengyeleknek nehézséget okozhat, hogy nem igazán megy a dánok ellen, eddig kilencszer találkozott egymással a két csapat, s hatszor Mikkel Hansenék diadalmaskodtak. Úgy gondoljuk, most is a dánok nyernek, s ott lesznek a döntőben.

 
 
  • 1crossover2016augusztus19.10:22ÚjVálasz

    A Graafschap az előző idényben elsőosztályú volt, csak kiestek.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!