<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.70

Mourinho és MU: a sikersztori folytatódik

A vörösök bekezdtek rendesen, és péntek este ott folytatják, ahol múlt vasárnap abbahagyták. Tippünk szerint győznek, méghozzá eseménydús mérkőzésen.
Angol bajnokság
Manchester Utd. - Southampton
Péntek, 21:00 óra

Jose Mourinho az elmúlt évek legerősebb manchesteri együttesével vághatott neki az új pontvadászatnak. A vörösök remekül erősítettek, Pogba, Ibrahimovic, Mhitarjan és Eric Bailly egyaránt alapembere lesz majd a gárdának. Az előző évadbeli bukdácsolás után tehát új szelek fújnak az Old Traffordon. A portugál stratéga együttese eddig jól mutatkozott be, megnyerte a Szuperkupát a Leicester ellenében, majd a Premier League első fordulójában a Bournemouth sem tudott megálljt parancsolni a száguldó vendégeknek - a vége 1-3 lett, Ibra meglőtte első gólját új csapatában. A keretben Cameron Borthwick-Jackson és Lingard sérült, ők még nem léphetnek pályára.

A szentek az előző kiírásban a hatodik pozícióban zártak, ám ezúttal már nem Koeman mester ül a padon, hanem a francia Claude Puel. Változások itt is voltak a keretben, és meglátásunk szerint inkább gyengült a keret. Távozott Mane, Pellé, Wanyama, Juanmi és Gaston Ramirez, érkezett Höjbjerg, Redmond, Pied és Alex McCarthy. Az első játéknapon 1-1-re végeztek otthon a Watforddal, jó hír, hogy a Norwincból igazolt támadó, Redmond nyomban góllal mutatkozott be. Sérült Bertrand és Fonte, utóbbi szerepeltetésére van remény - elkelne a rutin a védelem tengelyébe.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

1736704Manchester Utd. és 1.5 gól felett1.70

Azt gondoljuk, hogy a manchesteri együttes megnyeri a mérkőzést. Emellett gólokkal is számolunk - legalább kettővel. Így máris 1.7 körül fizetnek az irodák, ebben már van érték. Tippünk így: 1-es és +1.5!

 
 
  • 1laci03112016augusztus19.16:26ÚjVálasz

    https://www.facebook.com/Sport-Bet-Money-284888165222036/

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!