<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két focitipp, csaknem hétszeres pénz

Svájcban gólokat, Rióban drámát várunk. Ez utóbbi meccsen könnyen el tudjuk képzelni, hogy a rendes játékidőben nem bír egymással a brazil és a német válogatott...

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

16877. Young Boys - Lausanne, 3.5 gól felett (2.00) - svájci bajnokság, 17:45

A negyedik fogadja a harmadik helyezettet a svájci bajnokság ötödik fordulójában. A hazaiak eddig hat pontosak, kétszer nyertek, kétszer vesztettek. A hazai kupában simán továbbjutottak a múlt hétvégén, kedden viszont kikaptak otthon a Borussia Mönchengladbachtól Bernben (1–3), így a továbbjutási esélyük minimálisra csökkent. Ezen a mérkőzésen is kiderült, hogy a sárga-feketék leggyengébb láncszeme a védelem. A bajnokságban is már hat találatot szedtek be. A Lausanne pihentebben érkezik a meccsre, mivel nem érintett a nemzetközi kupákban. A honi kupában továbbjutott, és a bajnokságban is jól szerepel. Négy forduló alatt hét pontot gyűjtött be, vendégként a Grashopperstől kikapott, de nyert Sionban. A piros-fehérek is inkább támadásban erősek. Jó eséllyel sok gólos találkozót vív egymással a két alakulat. A Lausanne már kétszer vívott legalább négy találatot hozó bajnokit, így a +3,5-ös választás megfelelő értéket hord magában.

05234. Brazília – Németország, X (3.35) – olimpia, labdarúgás, döntő, 22:30

Két veretlen együttes jutott be a riói futballdöntőbe: a brazilok és a németek egyaránt két döntetlennel és három győzelemmel jutottak el az aranymeccsig. A házigazdát sokan temették már, miután 0-0-ás döntetlent játszott Dél-Afrika és Irak ellen. A folytatásban beindultak Neymarék: a Dánia elleni 4-0-ás csoportgyőzelem után a negyeddöntőben Kolumbiát (2-0), az elődöntőben Hondurast (6-0) intézték el könnyedén.

Szépen meneteltek a németek is. Mexikó (2-2) és Dél-Korea (3-3) ellen még akadtak gondok, ám ezt követően itt is „kisütött a nap”, Fidzsi tíz, Portugália négy, Nigéria két gólt kapott. Jó esélyt látunk rá, hogy az olimpiai finálé hosszabbítás után dől el – ilyen oddsért kihagyhatatlan a döntetlen.

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!