<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Ez lehet a hétfő kihagyhatatlan húzása

A rutinos Celta Vigo a spanyol élvonal egyik újoncát látja vendégül. Nolito ugyan elhagyta a hazaiakat, ám a klassziskülönbség tuti hazait ígér…
Spanyol bajnokság
Celta Vigo – Leganés
Hétfő, 20:00 óra

Hétfő estére is maradt két találkozó a La Liga első fordulójából, és könnyen lehet, hogy az egyik „országos egyesnek” nevezhető. A Celta Vigo az újonc Leganést fogadja, és minden jel arra mutat, hogy hazai sikerrel ér véget a összecsapás.

A vigóiak nagyszerűen teljesítettek a legutóbbi évadban: a hatodik helyezés 17-9-12-es mutatóval jött össze. Hazai környezetben 9-6-4-es mérleget tudott felmutatni az együttes, melynek egyik legfontosabb feladata az volt a nyáron, hogy megfelelően pótolja a Manchester Citybe igazoló, a La Liga múlt szezonjában 12 gólig jutó Nolitót. A válogatott támadót leszámítva együtt maradt a keret, José Naranjo a Tarragonából, Facundo Roncaglia a Fiorentinából, míg az ugandai, dán Pione Sisto a Midtjyllandból érkezett.

16073. Celta Vigo – Leganes, 1 (1.60) - Tippmix

A Leganés a második vonal ezüstérmeseként jutott fel, ám sokak szerint a leggyengébb a három újonc közül. A klub anyagi lehetőségei nem tették lehetővé, hogy jelentősen megerősítsék a keretet, sokáig fennállt a veszély, hogy a Gijóntól érkező Guerrero lesz az egyetlen bevethető csatár, aztán nemrég a Granadából befutott a venezuelai Machis.

A csapat célja nem lehet más, mint a bennmaradás kiharcolása, amely aligha lesz egyszerű feladat. A Leganés az utolsó felkészülési meccsén legyőzte ugyan a Villarrealt, ám korábban több vereséget szenvedett nem éppen a legmagasabb szinten lévő riválisoktól. Úgy véljük, a Celta sokkal, de sokkal erősebb csapat, és hazai pályán megszerzi idénybeli első bajnoki győzelmét.

 
 
  • 1vmixi2016augusztus22.22:00ÚjVálasz

    "Ez lehet a hétfő kihagyhatatlan húzása" Nem is hagytam ki, meg is bántam.

    Végeredmény: 0-1.

    Van arról statisztika, hogy a napi tutik mennyiszer nem jönnek be? :D
    Mert el kéne kezdeni vezetni.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!