<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Nyerhet a Swansea, de jobb ötletünk is van

Az élvonalbeli Swansea is bekapcsolódik a Ligakupába, ahol első ellenfele a harmadosztályú Peterborough csapata lesz kedd este.
Angol Ligakupa
Peterborough - Swansea
Kedd, 20:45 óra

Az angol Ligakupa második fordulójában már Premier League-ás alakulatok is bekapcsolódnak. A házigazda a League I-ban szerepel, ott középcsapat. Négy mérkőzésen két sikert és két vereséget könyvelhettek el a kék-fehérek. Grant McCann menedzser brigádja gólképes elől és hátul is, ezt nemcsak a bajnokságban, hanem a Ligakupában is bizonyította már. Az első kanyarban a Wimbledon ellen 3-2-vel lépett tovább a társulat. A csapatban egy ausztrál védekező középpályás bajlódik sérüléssel.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

20167HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)1.55

A Swansea győzelemmel kezdett az élvonalban, a fehérek 1-0-ra nyertek a Crystal Palace vendégeként, aztán viszont meglepetésre Walesben kaptak ki a Hull Citytől (0-2). Francesco Guidolin együttese posztokra igazolt a nyáron, a legnagyobb fogás Llorente szerződtetése volt a Sevillától. A hispán támadó néhány éve még a Juventusban szerepelt, azóta viszont nem jött ki neki a lépés. Eddig még Angliában sem talált be a center. Az olasz szakember szinte az egész állományra számíthat, és minden bizonnyal jó néhány peremember is lehetőséget kap a mai találkozón.

A Peterborough bátor futballja nem biztos, hogy továbbjutást ér majd, de hogy megnehezítheti a Swansea életét, arra jó esély van. A hazaiak miatt gondolkodunk elsősorban a mindkét fél betalál opcióban, amelyre 1.55-ért mindenképpen érdemes fogadni.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!