<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két merész húzással 4-szeres zseton

Szoros visszavágóra van kilátás Salzburgban, ahol 1-1-ről folytatják a felek, az Angol Ligakupában pedig merész gólváltásra fogadunk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

19491. Salzburg - Dinamo Zagreb, 1. félidő X (2.10) - BL-selejtező, 20:45

A Salzburg idegenben szerzett 1-1-es döntetlen után fogadja a Dinamo Zagrebot a Bajnokok Ligája-selejtező utolsó fordulójának visszavágóján. Mindkét gárda remek formában várja az összecsapást. A hazaiak hét mérkőzés óta veretlenek, öt győzelem mellett két döntetlen a mérleg. A bajnokságban is menetel a csapat, a negyedik helyen állnak, s mindössze két pont a hátrányuk a listavezető Sturm Grazhoz képest. A vendégek 14 találkozó óta veretlenek, legutóbb júniusban kaptak ki. A bajnokságban is sikert sikerre halmoznak, öt győzelem és egy döntetlen a mérleg, s csupán rosszabb gólkülönbségüknek köszönhetik, hogy nem állnak az élen.

Ami a hiányzókat illeti. A hazaiaknál sérülés miatt nem léphet pályára Smail Prevljak és Jonathan Doin, míg a másik oldalon mindenki egészséges. Rossz hír a vendégek számára, hogy nem igazán megy az osztrákok ellen. A két csapat eddig ötször találkozott egymással, s három Salzburg-siker mellett két döntetlen a mérleg. Szoros csatára számítunk, hiszen mindkét csapat jó formában van. Mi döntetlent várunk az első félidőben.

20670. Sunderland - Shrewsbury, mindkét csapat szerez gólt (1.90) - Angol Ligakupa, 20:45

A Ligakupa 2. fordulójába kapcsolódik be az élvonalbeli Sunderland, a továbbjutást pedig a harmadosztályú Shrewsbury ellen kellene kiharcolni. A házigazda nem kezdte jól a szezont, hiszen 2-1-es vereséget szenvedett a City, valamint az újonc Middlesbrough ellen. A manchesteri csapat otthonában ez mindenképp egy vállalható vereség volt, az újonc ellen viszont illett volna legalább egy pontot összehozni saját közönség előtt. A vendégek 4 forduló alatt 4 pontot szereztek a harmadik vonalban, az első három nyeretlen forduló után legutóbb a Chesterfield gárdáját gyűrték le. Az előző idényben megúszta a kiesést az együttes, de mindössze 4 ponttal zárt a veszélyzóna felett, ezúttal ennél magabiztosabb bennmaradást várnak el a csapattól.

A Ligakupa előző kiírásában a Shrewsbury nem élte túl a 2. fordulót, akkor a Crystal Palace búcsúztatta őket 1-1-es rendes játékidő után hosszabbítás során (4-1). A Sunderland ugyan túlélte ezt a kört, de az Exeter csapatától három gólt is kaptak (6-3), a 3. fordulóban aztán a City búcsúztatta őket (1-4). A Ligakupában könnyen eltűnhet két csapat közti több osztálynyi különbség is és a Shrewsbury megszorongathatja a szezon eleji formát mutató házigazdát. Ezen a szorzón a mindkét csapat betalál opció kifejezetten csábítónak tűnik.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!