<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 3.65-ös odds 3 BL-meccsel

Szerdán továbbra is fókuszban a BL-selejtező: Manchesterben, Cipruson és a Rosztov-Ajax derbin is a gólokra vadászunk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

19391. APOEL Nicosia - FC Köbenhavn, 1.5 gól felett (1.40) - BL-selejtező, 20:45

Az első mérkőzésen a dán együttes 1–0-ra nyert, így minimális előnnyel várhatja a visszavágót. A ciprusi csapat még nem kezdte meg a bajnoki szereplést, de már jó néhány tétmeccs van a futballisták lábában. A walesi TNS-t majd a norvég Rosenborgot ejtették ki a sárga-kékek, mindkétszer 3–0-ra nyerve a hazai találkozót. A főtáblára jutáshoz már csak egy ütközetet kell megvívniuk sikerrel Moraiséknak, amely nem lesz könnyű feladat, hiszen a remek formában lévő dán bajnok lesz az ellenfél. A koppenhágai együttes hat forduló után 14 pontjával vezeti hazája bajnokságát (4-2-0), a védelme stabil, csak három gólt kapott. A formája jó, a BL-ben eddig a Crusadersen és az Astrán is simán továbblépett. Ma a ciprusiaknak kell támadniuk, hogy ledolgozzák hátrányukat, viszont a dánok kedvükre kontrázhatnak. Két gól könnyen összejöhet.

19418. Manchester City - Steaua Bukarest, 2.5 gól felett (1.45) - BL-selejtező, 20:45

Pep Guardiola irányításával eddig nagyszerűen szerepel a City. A Premier League-ben a Sunderlandet és a Stoke-ot is megverték Agüeróék, és a bukaresti első találkozón is fölényes sikert könyvelhettek el: 5–0-ig meg sem álltak a kék-fehérek. A román ezüstérmes négy bajnoki meccsen van túl, ebből hármat megnyert, a hét végén fővárosi rangadón döntetlenezett a Dinamóval. A BL-ben a Sparta Praha volt az ellenfele az előző körben, Csehországban 1–1-re végeztek a csapatok, Romániában viszont 2–0-ra nyertek a piros-kékek. A továbbjutás már eldőlt Bukarestben, a Steauára ma is vereség vár. Gólok is lesznek, mivel Agüeróék ki akarják szolgálni közönségüket.

19486. Rosztov - Ajax, mindkét csapat szerez gólt (1.80) - BL-selejtező, 20:45

A PAOK elleni párharchoz hasonlóan ezúttal is nehéz helyzetbe hozta magát a holland ezüstérmes, ugyanis 1-1-es odavágó után utazik a továbbjutásról döntő visszavágóra. Az viszont kijelenthető, hogy a Rosztov még keményebb ellenfél lesz, mint volt a görög pontvadászatból érkezett PAOK. A holland gárda edzőt cserélt nyáron, illetve kulcsjátékosok is távoztak a keretből. A bajnoki rajt felemásra sikerült (1-1-1), ez azonban betudható annak, hogy erejét inkább a selejtezőkre fókuszálja a társaság. Jól játszott az amszterdami meccsen az Ajax: meggyőző mezőnyfölényt mutatott, ráadásul 22 alkalommal kísérletezett kapura lövéssel, melyből 10 találta el végül a kaput. A helyzetkihasználásról azonban mindent elárul az a tény, hogy mindössze egy büntetőből tudott csupán eredményes lenni.

A Rosztov szintén 1-1-1 mérleggel rajtolt hazája bajnokságában, erejét azonban jól mutatja, hogy az Anderlecht elleni párharc során idegenben harcolta ki a továbbjutást. Remekül kontrázik és kemény védekezés jellemzi a házigazdát, erre építhet a szerda esti derbin is. Mindkét csapat támadójátékában benne van a gól, ráadásul az Ajax van támadási kényszerben, így a Rosztov játszhatja saját játékát, márpedig kontrajátékban kifejezetten hatékonyak. Mindkét együttestől gólt várunk a visszavágón is.

 
 
  • 1goldgool2016augusztus24.13:39ÚjVálasz

    1. Érdekesség az Apoel meccséről, ciprusi csapatnál dán nemzetiségű az edző.. dán csapat ellen.. újabb skandináv típusú csapat érkezik ciprusra /előző forduló Rosenborg 3-0/..ciprusi csapatban dominálnak a brazil játékosok.. szerintem,,görög" stílusú beton védekezés és ,,brazil"-os stílusú támadás várható a hazaiak részéről, s hozzák a győzelmet: 1,2-0.. sima H (19382 H 2,9szorzó, esetleg hendikeppnél /H 0-1/ H (19387 H 6,5szorzó.. Szerintem Köb. most kevés lesz..
    2. A M.C-St. Buc. meccsnél olyan nagy a tudásbeli kontraszt, hogy újabb gólzáporos hazai diadal várható, s nem lenne túlzás ezért a hendikepp hazai null kettőről: /H 0-2/ H (19413 H 2,2 szorzó).
    3. Rosztov-Ajax mind 2 csapat az előző körben hasonló stílusú csapatokkal játszottak, s így van tapasztalat mindkét oldalon, hogy mit kell tenni a győzelemért.. A tét nagy mindkét oldalon, s ezért nem bírnak egymással? Rosztov utolsó 3 hazai meccsén nem kapott gólt, s lehet, hogy újabb döntetlen születik és 0-0? .. 19462 D 2,9 szorzó..

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!