<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Ütős hármas az El-ből

Három zseniális szorzóra bukkantunk a csütörtöki Európa-liga kínálatban: a Fradit kiejtő Tirana, a Vidit búcsúztató Midtjylland meccse mellett a Crvena-Sassuolo derbire fogadunk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

25513. Partizani Tirana - FK Krasznodar, 2.5 gól alatt (1.90) – El-selejtező, 19:30

Az orosz Krasznodar alighanem már a múlt héten bebiztosította a továbbjutását, ugyanis 4-0-ra győzött a Fradi-verő Partizani ellen. Ami azt illeti, a magyar bajnok búcsúztatása óta nem sok siker jutott az albánoknak: a Salzburg 1-0-ra és 2-0-ra nyert ellene, majd jött a krasznodari 0-4. Sokáig gondolkodtunk, vendégsikert tippeljünk, vagy a gólok ellen menjünk, végül ez utóbbi mellett voksoltunk.

Méghozzá azért, mert a pocsék formában lévő Tiranától (az albán bajnokság majd csak szeptemberben indul) ezúttal sem várunk találatot, a sérült Mamajev és Wanderson nélkül szereplő oroszok pedig aligha fognak megszakadni négy nappal a Lokomotív Moszkva elleni bajnoki meccs előtt. A párharc első találkozóján négy kaput eltaláló lövésből hozott össze négy találatot a Krasznodar (volt egy büntető és egy öngól is), úgy véljük, csütörtökön beéri kevesebbel is…

25919. Osmanlispor - Midtjylland, 1. félidő X (2.00) - El-selejtező, 20:00

Az Európa-liga főtáblájáért harcol a török 5. helyezett és a dán bronzérmes. A vendég Midtjylland ismerős lehet számunkra, hiszen az előző fordulóban a Videoton együttesét búcsúztatták, ráadásul a Vidi megszorongatta még emberhátrányban is a gárdát. Dán szinten egy kifejezetten erős csapat, amely az aktuális szezonban 6 forduló után az 5. helyen tanyázik és a 2015-16-os szezonban ott volt a főtáblán és tovább is jutott csoportjából. Az Osmanlispor egy erős török középcsapat, döntetlennel kezdte a friss szezont, de egyelőre erejét arra fókuszálja, hogy ebből a párharcban továbbjusson.

A moldáv Zimbru, valamint az észt Kalju volt eddig az áldozata és már csak egy lépés választja el őket a főtáblától. Pláne az első meccs alapján, ahol egy öngóllal győztek idegenben, így komoly előnyből várhatják a visszavágót. A Midtjylland tehát hátrányban van, mindenképp gólt kell lőnie a továbbjutáshoz, emellett azonban nem adhatja fel védekezését. Az 1-0-ás első meccs után nem várható hatalmas rohanás az első játékrészben, sokkal inkább taktikus játék, vagyis a félidei X-ben dupla pénzért komoly érték rejlik.

26140. Crvena zvezda - Sassuolo, 2.5 gól alatt (2.05) - El-selejtező, 20:30

Az első találkozón az olaszok 3–0-ra, simán elverték a szerbeket. A belgrádi együttes vezeti hazája bajnokságát, jó a formája, várhatóan az idén sem lesz komolyabb kihívója. A BL-től a Ludogoreccel szemben esett ki, azon a páros mérkőzésen nem volt a piros-fehéreknek szerencséjük. Az olaszok elleni első meccsen már az első félidőben "elment a hajó", a 2–0-ás szünet után a taljánok visszavettek a tempóból, de így is sima hazai siker született. A Sassuolo megkezdte a bajnoki szereplését, ráadásul idegenbeli sikerrel! Palermóból hozták el a pontokat Berardiék. Ma taktikus, fegyelmezett játék várható el a vendégektől, olaszos stílusban lehozhatják akár nullra is a találkozót. Fölösleges kockázatot nem vállalnak. Nem lesz sok gól!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!