<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Ha Grasshoppers-meccs, akkor gólok

A szép halál maradt a svájci alakulatnak: gólos mérkőzésen búcsúzhatnak a Szöcskék az El-től. Az első ütközetet 3-0-ra nyerte meg a török társulat.
Európa-liga selejtező
Grasshoppers - Fenerbahce
Csütörtök, 19:00 óra

A Grashoppers az előző kiírást a 4. helyen zárta, a dobogóról épp hogy lecsúszott, de így is kivívta a jogot a nemzetközi kupaszereplésre. A kékek a nyáron nem erősödtek, néhányan ugyan érkeztek, de a védelem, amely már tavasszal sem működött rendesen, alig változott. És a számok makacs dolgok, Pierluigi Tami alakulata továbbra is sok gólt kap, 5 bajnokin 9-9-es találati mutatót hoztak össze a zürichiek, és bizony az EL-ben sem tudták az előző körökben sem megóvni kapujukat a góltól. Az izlandi KR és a ciprusi Apollon Limasszol is egyaránt négyszer-négyszer volt eredményes ellenük - más kérdés, hogy a támadósor mindkétszer rúgott annyit, hogy az elegendő legyen a továbbjutáshoz. Caioék viszont nem jártak eredménnyel Törökországban, tulajdonképpen tükörsima vereséget szenvedtek. A kupakudarc után aztán a bajnokságban a Sion legyűrésével vigasztalódhattak Andersenék (2-1). Kallströmék minden bizonnyal nekimennek a törököknek, és azért azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a Letzigrundon eddig mind a négy tétmeccsét megnyerték a szöcskék. Eltiltott és friss sérült nincs a keretben.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

25399HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)1.60

Dick Advocaat, a rutinos holland szakember irányítja a májusban ezüstérmet szerző Fenert. A keret a nyáron erősödött, a védelem szinte teljesen új összetételben szerepelhet, hiszen Skrtel, sen der Wiel és Neustadter is ebbe a csapatrészbe érkezett - ezért is volt meglepő, hogy a hétvégi nyitó fordulóban a Basaksehir vendégeként 1-0-ra alulmaradtak a kanárik. Pedig jó előjelekkel várhatták Ucanék a túrát: előtte néhány nappal nullázták le az EL-ben svájci ellenfelüket. Az El főtáblája könnyen meglehet, nem úgy a BL-é: a francia Monacóval játszott párosmeccset a Fener, és a piros-fehérek végül is 4-3-as összesítéssel léptek tovább. A keretben egy balszélső eltiltását tölti, egy középpályás pedig sérült.

A zürichieknek minden bizonnyal véget ér a nemzetközi kupaszereplés, és a kékek nyilván szépen akarnak búcsúzni a sorozattól. Betalálnak, de elnézve a védelmüket, ők is alig ha ússzák meg kapott találat nélkül. A gólváltás értékes opciónak tűnik, mi erre fogadunk!

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!