<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Zseniális szorzóra bukkantunk Salzburgban

Az osztrák és a horvát bajnok egyaránt szerzett gólt a legutóbbi 13-13 mérkőzésén, ha ez szerdán is így lesz, akkor jön a tippünk. Fogadunk?
Bajnokok Ligája-selejtező
Salzburg - Dinamo Zagreb
Szerda, 20:45 óra

Óriási csata várható szerda este Salzburgban, ugyanis a horvátországi 1-1 után az osztrák és a horvát bajnok BL-főtáblás reményei is életben maradtak. Nagyszerű formában teljesít mindkét együttes: valamennyi sorozatot beleszámítva a hazaiak hét, a vendégek 14 összecsapás óta veretlenek.

A tippünk szempontjából ennél fontosabb, hogy az osztrák és a horvát bajnok egyaránt szerzett gólt a legutóbbi 13 mérkőzésén. Egy hete Zágrábban a Salzburg szerzett vezetést, negyed órával később egyenlített a Dinamo, amely 21-szer lőtt kapura s hatvan százalékban birtokolta a labdát.

Aligha valószínű, hogy a Salzburg 0-0-ra játszana, ha pedig netán a Dinamo megszerzi a vezetést, a házigazdának mindenképpen gólt kell szereznie. A hírek szerint két fontos játékos, Pivaric és Coric ott lehet a pályán, ez nagyot dobhat a horvátok játékán.

19513. Salzburg - Dinamo Zagreb, mindkét csapat szerez gólt (1.80) – Tippmix

A Salzburg öt forduló után a negyedik helyen áll az osztrák bajnokságban, a BL selejtezőjében 1-0-ra és 2-0-ra verte a lett Liepaját, akárcsak a Fradi-verő albán Partizanit. A Dinamo Zagreb négy győzelemmel jutott el a főtábla küszöbéig, a múlt heti BL-meccs volt az első, melyet nem nyert meg ebben az évadban.

Ami a hiányzókat illeti, a hazaiaknál sérülés miatt nem léphet pályára Smail Prevljak és Jonathan Doin, míg a másik oldalon mindenki egészséges. Rossz hír a vendégek számára, hogy nem igazán megy az osztrákok ellen. A két csapat eddig ötször találkozott egymással, s három Salzburg-siker mellett két döntetlen a mérleg. Szoros csatára számítunk, és úgy hisszük, a párharc első meccséhez hasonlóan ezúttal is összejön a gólváltás.

 
 
  • 1goldgool2016augusztus24.13:07ÚjVálasz

    Salzburg otthon veretlen, D. Zagreb idegenben veretlen, Salzburgnak nem kell támadnia az idegenbeli rúgott gól miatt, s ezért elsősorban bekkelés várható részükről. Szoros meccs is lehet, akár döntetlen formájában, talán 0,1-0,1es végeredménnyel, s hosszabb után 11esekkel juthat tovább a szerencsés fél, szerintem...

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!