<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 3 pénteki ötlet, 3.58-as odds

Pénteken Belgium, Hollandia és Franciaország felé vesszük az irányt. Utóbbi kettőben gólokra, míg a belga élvonalban hazai sikerre fogadunk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

00093. PSV 2 - Utrecht 2, 2.5 gól felett (1.45) - holland másodosztály, 20:00

A holland másodosztályban nincs megállás, a hétfői bajnoki fordulót követően pénteken ismét pályára lépnek a csapatok, a PSV tartalék együttese az utrechti fiatalokat fogadják. A házigazda jól rajtolt és veretlenül ott van a tabella élmezőnyében (3-1-0). Eddig minden bajnoki meccsén betalált a csapat, ugyanakkor 4-ből mindössze egyszer nem kapott gólt.

Az Utrecht újoncként egyelőre kilóg a mezőnyből és 1 pontjával a sereghajtó pozícióban szerénykedik. A Dordrecht ellen sikerült döntetlent elérnie, a NAC-Graafschap-RKC hármastól vereséget szenvedtek. A védelem nem nagyon akar összeállni és 4 bajnoki alatt 11 gólt kapott, viszont minden eddigi meccsén eredményes tudott lenni 1-1 alkalommal a támadósor. Két teljesen eltérő formában lévő együttes, mindkét oldalon sebezhető védelem, de potenciális támadósor található. A holland kettőben ritkák az eseménytelen meccsek, jó esélyt látunk rá, hogy ez a találkozó is az "over" meccsek sorát bővíti majd.

04379. Tours - Reims, 1.5 gól felett (1.50) - francia másodosztály, 20:00

A Tours öt pontjával a tizedik helyen áll négy forduló után a francia második ligában. Még várat magára az első hazai győzelem: egy döntetlen és egy vereség az otthoni statisztikája. A formája hullámzó, kikaptak saját pályájukon, majd nyertek fölényesen idegenben, ez a közelmúlt mérlege. Eddig háromszor játszottak +2.5-ös meccset a négyből. A Reims visszajutna a League I-be, ehhez kellenek továbbra is a pontok. Jelenleg nyolcat szedett be, és még veretlen. Idegenben kétszer lépett pályára, mindkétszer döntetlenezett. Formája nem rossz, hétfőn a Red Start verte 2–1-re. A pontszerzéshez minden bizonnyal legalább egy gólt kell lőniük a vendégeknek. Erre is alapozva számolhatunk legalább két találattal.

16710. Charleroi - Eupen, 1 (1.65) - belga bajnokság, 20:30

A negyedik helyen álló Charleroi a 12. Eupent fogadja a belga bajnokság ötödik fordulójának nyitómérkőzésén. A hazaiak még veretlenek a szezonban, két győzelem mellett két döntetlen a mérleg. A vendégek két vereséggel kezdték a szezont, ám azóta javuló tendenciát mutat a csapat, a legutóbbi két találkozón négy pontot gyűjtöttek. Ami a hiányzókat illeti. A Charleroinál sérülés miatt nem léphet pályára Enes Saglik és Florent Stevance, míg a másik oldalon Nicolas Timmermans nem egészséges. Az mindenképp a hazaiak mellett szól, hogy remekelnek Eupen ellen. A legutóbbi három meccsüket megnyerték, ráadásul még gólt sem kaptak. Most is a hazaiak sikerére számítunk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!