<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.70

Remek szorzót csípnénk meg a spanyol kettőben

A fővárosi kiscsapat visszajutna a legjobbak közé, ehhez pedig minden egyes pontra szüksége van. Ma behúzhat hármat...
Spanyol másodosztály
Getafe - Numancia
Péntek, 20:00 óra

A Getafe kerete alaposan átalakult a nyáron, ami nem is meglepő, hiszen a társulat kizuhant a La Ligából. Ugyanakkor egyértelmű gyengülés mégsem állapítható meg az állományban, mivel a távozók helyére rutinos futballisták érkeztek Madrid külvárosába. Fuster, Scepovic, Jorge Molina, Molinero és Cata Diaz mind-mind sok csatát megélt harcos. A szakmai irányítás feladatát továbbra is Esnaider látja el: az argentin-spanyol vezetőedző áprilisban vette át a süllyedő hajót, amit végül nem is sikerült megmentenie. A múlt héten a kékek a Mirandes otthonában ikszeltek, ezzel nyitották a Segunda Division-szereplésüket. A keretben mindenki bevethető, a korábban eltiltott játékosok is visszatérhetnek. Friss sérülésről nem számoltak be a szakportálok.

A Numancia a 2015/2016-os idényben igazi döntetlen-specialistának számított, 18-szor osztozkodott meg a pontokon, így végül a középmezőnyben zárt. A nyáron Jagoba Arrasate maradt a kispadon, és a lehetőségeikhez képest igyekeztek is igazolni, elsősorban előre. Talán Manu del Moral neve csenghet jól a spanyol foci kedvelőinek. A szezont vereséggel kezdték a piros-kékek, ráadásul a Levante ellen (0-1) egy jobb-bekket és egy védekező középpályást is kiállítottak - velük nem számolhat a szakvezetés. A keretben egy támadó még sérült.

28386. Getafe - Numancia, 1 (1.70) - Tippmix

A Getafe kerete erősebb, és hazai pályán nem hibázhat. A vendégek tartalékos összetételben érkeznek... A pontok a Coliseum Alfonso Pérez-ben maradnak. Tippünk így: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!