<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevetésre készek a West Ham sztárjai?

A hírek szerint a francia Payet és az argentin Lanzini is egyre jobb állapotban van, talán be is szállhat a West Ham csütörtöki El-meccsén. Ez pedig nem sok jót ígér a pocsék formában lévő román Astrának…
Európa-liga-selejtező
West Ham - Astra Giurgiu
Csütörtök, 20:45 óra

Az angol West Ham nagyszerűen teljesített a legutóbb szezonban, és csodák csodájára képes volt megtartani két klasszisát, a francia Eb-hős Payetet és az argentin Lanzinit. Bilic edző csapata rendre eseménydús meccseket vívott, árulkodó adat a 38 bajnokin elért 65-51-es gólkülönbség.

Az új fiúk (Féguli, Nordtveit, Ayew, Töre) erősítést jelentenek, biztosra vesszük, hogy a „kalapácsosok” a csütörtöki visszavágón is odateszik magukat. A West Ham kerete közel sem teljes, a hírek szerint az olasz Zaza és az elefántcsontparti Bony is a kiszemeltek közt van. Az Astra Giurgiut persze nélkülük is simán le kell győzni…

A múlt heti „odavágón” az angolok szereztek vezetést, a románok a 83. percben egyenlítettek. A West Ham az Európa-liga előző körében is egész más arcát mutatta otthon: a szlovén Domzale hiába érkezett Londonba 2-1-es előnnyel, a 3-0 angol továbbjutást ért. Amíg a hétvégi bajnokin a West Ham 1-0-ra diadalmaskodott a Bournemouth ellen, addig a Giurgiu 5-1-es pofonba szaladt bele a kolozsvári CFR pályáján.

25434. West Ham - Astra Giurgiu, 1, hendikep -1 (1.80) – Tippmix

Blilic edző a klub honlapján hangsúlyozta, roppant fontos számukra az európai kupa, és az sem elképzelhetetlen, hogy csütörtökön számíthat a két – sokáig sérült – kulcsemberre, Payetre és Lanzinire. Hiányzók így is lesznek, hiszen Cresswell, Ayew, Féguli és Carroll sem bevethető.

Az Astra – a bajnoki címvédő - igencsak gyengén kezdte az évadot. A BL-selejtezőben a hazai 1-1 után 3-0-s vereséget szenvedett Koppenhágában, a bajnokságban pedig öt forduló után a 11. helyen szerénykedik. Különösen a 12 kapott gól lehet aggasztó…

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!