<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Laza négyszerező szombatra

Angol és norvég futballban utazunk, nem jár rosszul, aki velünk tart. Fogadjunk, hogy nyersz!

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

07159. Ipswich - Preston, 1 (1.95) - angol másodosztály, 16:00

Az angol másodosztály 5. fordulójában a 13. helyen álló fogadja az utolsó előttit. Az Ipswich az előző idényben az osztályozós helyekért harcol, ám végül lemaradt róla, így erre a szezonra is maradt a másodosztály. A kezdés nem sikerült túl fényesen: ugyan az első fordulóban győzni tudtak (Barnsley 4-2), ezt egy vereség és 2 döntetlen követte. Ez a szezon elején azért még megmagyarázható, pláne hogy a Wolves-Norwich kettős elleni döntetlenek nem rossz eredmények. A padon továbbra is az ír McCarthy ül. Jó hír a drukkerek számára, hogy csupán két előző idénybeli stabil kezdő játékos távozott a keretből, a mag tehát egyben maradt.

A Preston sem lehet boldog az első 4 fordulót követően, ugyanis csupán 3 pontig jutottak, viszont az előző fordulóban végre nyerni tudtak (QPR 2-0). Az első három körben sem mutatott rossz játékot a csapat, szoros meccseken maradt alul az előző idényt a 11. helyen záró társaság. Itt sem történt edzőcsere a nyár során, viszont egy eredményes csatár mellett egy stabil védőjátékos is távozott. Az Ipswich alapvetően erősebb kerettel dolgozik és támadásban sokkal hatékonyabb ellenfelénél. Ráadásul két olyan remiről jön a csapat, amelyből erőt meríthetnek, így hazai közönség előtt szombat délután visszatérhetnek a nyerő útra.

17872. Haugesund - Brann Bergen, 2 vagy 3 gól lesz (1.95) - norvég bajnokság, 18:00

Rangadót rendeznek a norvég élvonalban: a negyedik fogadja a harmadik helyezettet. A hazaiak 35 pontosak, otthon egészen erősek, statisztikájuk 6-3-1. A gólokat is jól termelik, 23–12 a gólkülönbségük saját stadionjukban. A formájuk nem rossz, egy kisebb hullámvölgyből került ki a kék-fehér együttes, két siker után egyet döntetlenezett. A bergeni gárda egy éves másodosztályú száműzetés után jött vissza az első ligába. A piros-fehérek nagyon jól teljesítenek, a dobogó legalsó fokán tanyáznak 37 ponttal. Idegenben 3-2-6 a mutatója, azaz pontjai zömét inkább a Brann Stadionban gyűjti. A formája most hullámzó, győzelem-vereség-döntetlen a legutóbbi három mérkőzés eredménysora. A vendégek védelme rendben van, 18 gólt kapott 21 bajnokin. A házigazda támadójátéka viszont erős, a 2-3 gól jó választás lehet.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!