<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Leicester, MU, Nancy, Real Madrid

Mindig nagy élvezet topcsapatok meccseire (győzelmeire) fogadni, ezt követjük szombaton is. Úgy véljük, megszerzi első sikerét az angol bajnok, és jó szereplést várunk Zidane Realjától is...

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

12712. Leicester – Swansea, 1 (1.70) – angol bajnokság, 16:00

Vereség, döntetlen, győzelem – úgy véljük, ezt a sormintát követi a címvédő az angol élvonalban. A Leicester „megégett” a Hull otthonában a Premier League első fordulójában, majd 0-0-t játszott az Arsenallal, most már jöhet a diadal. A Swansea ellen mostanában elég jól megy Vardyéknak: a legutóbbi három párharcot megnyerték (2-0, 3-0, 4-0), még gólt sem kaptak.

A Leicester egybként nem igen gyengült a csodálatos előző évadhoz képest, a francia Kanté ugyan a Chelsea-t választotta, ám Musa, Mendy, Zieler, Hernández és Kapusta jelentős erősítést jelent. A hírek szerint Mendyt és Schluppot leszámítva valamennyi futballista Ranieri edző rendelkezésére áll, ez pedig nem ígér sok jót a vendégek számára. A Swansea győzelemmelkezdett (Burnley, 1-0), majd második fordulóban 2-0-s vereséget szenvedett otthon a Hull Citytől. A spanyol Borja Baston sérült, a többiek hadra foghatóak, ám a keret erőssége meg sem közelíti a BL-főtáblára is készülő Leicesterét.

13699. Hull City - Manchester Utd., 2 (1.45) - angol bajnokság, 18:30

Mindkét együttes pazarul kezdte a 2016-17-es Premier League szezont, ez azonban inkább a Hull együttesétől meglepő. A házigazda újonc, de ez nem igazán látszott meg az első két körben: előbb 2-1-re verte a címvédő Leicester csapatát, majd 2-0-ra diadalmaskodott a Swansea vendégeként, vagyis hibátlan mérleggel áll a tabella 3. helyén. Korai lenne még bármit is kijelenteni, a kezdet azonban biztató, de kérdés, hogy vajon meddig tart ki a lendület...

A MU a korábbi évekhez képest pokolian erős kerettel vágott neki a szezonnak, és nem mellékesen Mourinho ült le a padra. Ennek megfelelően a mutatott játék is merőben eltér pl. az előző években látottaktól. Ibra vezetésével 3-1-re nyertek a Bournemouth vendégeként, majd legutóbb 2-0-ra verték a Southampton csapatát, ahol egyébként a svéd játékos duplázni tudott. Egyelőre nem hátráltatják sérülések a vendégeket, azonban hazai oldalon ez nem jelenthető ki. Hat hazai játékos is a sérültlistán szerepel, többek közt a védelemben alapembernek számító Odubajo és Dawson, valamint a kezdő kapus McGregor. Mindezek tükrében nehezen tudjuk elképzelni, hogy az újonc meg tudná állítani ezt a pokolian erős manchesteri csapatot.

26502. Nancy - Guingamp, 1.5 gól felett (1.35) - francia bajnokság, 20:00

A Nancy beragadt a rajtnál, az újonc eddig nem szerzett pontot, sőt, gólt sem lőtt. Az első mérkőzésén a Lyon ellen nem volt esélye, sima 0–3 lett a vége, aztán a második fordulóban Rennes-ben sem jött ki a lépés a piros-fehéreknek, akkor 2–0-ra maradtak alul. Az újoncnak most már muszáj lesz pontot szereznie, hogy elérje célját a bent maradást. A Guingamp sorsolása nem tűnt kedvezőnek, a piros-feketék viszont rácáfoltak az aggodalmaskodó hangokra: Monacóban 2–2-re végeztek, majd otthon legyőzték a Marseille-t. Két mérkőzésen négy gólt rúgtak Privaték, ami biztató a jövőre nézve. Ma sem esélytelen a Guingamp, de a gólok szépen fizetnek. Óvatos tippként a +1.5-ös fogadást javasoljuk.

25608. Real Madrid - Celta Vigo, a Real szerez legalább három gólt (1.60) – spanyol bajnokság, 20:15

Bár sokan féltették a baszkföldi kirándulástól, a múlt héten simán hozta az első La Liga-meccsét a Real Madrid. A királyiak Bale duplájával és Asensio góljával 3-0-ra verték a Real Sociedadot, miközben a Celta Vigo hazai pályán szenvedett 1-0-ás vereséget a Leganestől. Zidane edző továbbra sem számíthat a Benzema, Ronaldo, Navas trióra, ám a vendégcsapat sem teljes, Diaz, Beauvue és Rubén Blanco nem bevethető.

Ebben a párharcban hagyományosan jól megy a Real Madridnak: a legutóbbi évadban otthon 7-1-re, idegenben 3-1-re diadalmaskodott, azt megelőzően 4-2-re és 3-0-ra nyert. A fővárosiaknál ezúttal is Morata és Asensio alkothatja a támadósort a walesi Bale-lel együtt, aki rendre hozza magát, amikor hiányzik a nagy sztár, CR7. A Celta Vigo eladta a legnagyobb kincsét, Nolitót, és az első forduló kudarca azt mutatja, előfordulhat, hogy a legutóbbinál gyengébb idény elé néz. A Bernabéuban gond nélkül berámolhat egy hármast a Real Madrid…

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!