<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.65

Ez lehet a nyerő húzás a Napoli-Milan meccsen

Elnézve a Milan teljesítményt a nyitó fordulóban, a piros-feketék az idén "overes" csapat lehetnek. A San Paolóban is jönnek a gólok!
Olasz bajnokság
Napoli - Milan
Szombat, 20:45 óra

Alapos változásokon ment át mindkét klub a nyári szünetben. A délieknél maradt a kispadon Maurizio Sarri, viszont az elsőszámú gólvágójukat elveszítették: Higuain a Juvébe igazolt. Az érkezési oldalon egyelőre csak Milik, Giaccherini és Tonelli neve szerepel, ám az átigazolási börze utolsó napjaiban még villanthatnak egyet a halványkékek. A minap a horvát tinisztár, Marko Rog szerződtetéséről szóltak a hírek, de a klub még Harry Kane-re is ajánlatot tett a Tottenhamnek... Az első játéknapon a Napoli az újonc Pescarához látogatott, és gyorsan nagy bajba is került: a delfinek kétgólos előnyre tettek szert, amelyet aztán a csereként pályára lépő Mertens tudott egalizálni. A 4-3-3-as alapfelállás nem változott, Sarri Higuain helyett Gabbiadinit próbálta ki centerposzton - egyelőre kevés sikerrel. Sérült Tonelli és Giaccherini, eltiltott nincs a keretben.

A Milannál Vincenzo Montella ült le a padra Szinisa Mihajlovics helyére. A gárdához igazolt Suso, Paletta, Lapadula - minden csapatrészbe jöttek focisták, de amolyan nagy bemondása ezúttal sem volt a piros-feketéknek. Az első játéknapon Bonaventúráék a Torinót fogadták, és nyertek 3-2-re egy horror-meccsen. Bacca menetrend-szerűen szállította a találatokat, de a milánói védelem gondoskodott róla, hogy izgalmas legyen a hajrá. Az Abate-Paletta-Romagnoli-Antonelli négyesből a szélső bekkek jól segítették a támadásokat, de a belső kettős azért bakizott, nem is egyet. Az Atalantától érkezett rutinos hátvédet kiállították, így ma nem léphet pályára. Sérült Berolacci, aki a bikák ellen mindössze néhány percet tölthetett csereként a pályán.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

22010VTöbb, mint 2.5 gól1.65

Egyik alakulat sincs még "kész", ezt bizonyították az első játéknapon. Szombat este a gólokban látunk fantáziát, 1.65-ért a +2.5-ös opció kifejezetten értékesnek tűnik. Mi erre fogadunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!