<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.75

Erre fogadj a Lazio-Juve derbin

A Fiorentina elleni rangadó után újabb komoly derbi vár a címvédőre, hiszen szombat este a Lazio csapatánál vendégeskedik a Juventus.
Olasz bajnokság
Lazio - Juventus
Szombat, 18:00 óra

Komoly rangadókkal kezdi a szezont a Juventus: az előző hétvégén a Fiorentina ellen léptek pályára az első fordulóban, melyet végül 2-1-re meg is nyertek, most pedig egy még keményebb ellenfél következik a Lazio személyében. Őrült meccsel nyitott a római együttes: az Atalanta vendégeként az első félidőben már 3-0-ra vezettek, de a vége szoros 4-3-as siker lett. Támadásból tehát jelesre vizsgáztak, ugyanakkor komoly védelmi hiányosságok is megmutatkoztak. Ráadásul alapvetően alárendelt szerepben focizott a társaság, csak kiváló helyzetkihasználásának köszönhette sikerét, illetve az Atalanta első félidőbeli impotens támadójátékának.

A címvédő Juve csapatában győztes góllal debütált Higuaín a Fiorentina ellen, amely csak végeredményében volt szoros meccs. A zebrák végig uralták a meccset, sokkal több helyzetet is dolgoztak ki a firenzeieknél, így megérdemelten nyertek. Annak ellenére, hogy a keretet rekord összegért végül elhagyta Pogba (105 millió euró), Allegri továbbra is iszonyatosan erős csapattal dolgozhat, a nyári igazolások közül Higuaín és Pjanic nevéhez is nagy reményeket fűznek. A kaput továbbra is a rutinos Buffon védi, előtte pedig a Chiellini-Bonucci-Barzagli hármas által fémjelzett védelem áll.

A Lazio csapatát április óta Simone Inzaghi irányítja, aki meglehetősen furcsa körülmények közt maradt a padon nyáron. A keret itt sem gyenge, pláne hogy nyáron érkezett Immobile a támadósorba, amelyre szükség is volt Candreva távozásának okán. A védelembe érkezett a Lukaku-Basta-Wallace hármas, amely azonban nem brillírozott az Atalanta otthonában.

18287. Lazio - Juventus, 2 (1.75) - Tippmix

A címvédő Juventus már a szezon elején sérülésekkel küzd: Sturaro és Marchisio egyaránt hiányozni fog a keretből térdsérülés miatt. Érdekes összecsapás várható, pláne az első forduló alapján. Mindkét támadósorban komoly potenciál rejlik, a felújított Lazio-védelem azonban egyelőre még nem állt össze. A Juve kerete még Pogba távozását követően is lényegesen erősebb, mint a rómaiaké, a védelem pedig nagyságrendekkel ütősebb, mint volt az első körben az Atanaltáé. Vagyis a Lazio ha hasonló játékot mutat, mint Bergamóban, akkor nehéz 90 perc elé néz. Mindent összevetve a Juve sikerét várjuk ezen a derbin.

Várható kezdők

Lazio: Marchetti – Basta, de Vrij, Hoedt, Lukaku – Parolo, Biglia, Milinkovic-Savic – Lombardi, Immobile, Kishna

Juventus: Buffon – Barzagli, Bonucci, Chiellini – Dani Alves, Pjanic, Khedira, Asamoah, Alex Sandro – Higuain, Dybala

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!