<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.85

A rémes rajt után otthon javíthat az Inter

Az Inter meglepően könnyed vereséggel rajtolt a Serie A friss szezonjában, a szezon kiesőjelöltjének titulált Palermo ellen azonban nyerhetnek a milánóiak.
Olasz bajnokság
Inter - Palermo
Vasárnap, 18:00 óra

Frank de Boer bemutatkozása nem sikerült az Inter kispadján, Veronában 2-0-ra kapott ki a gárda. A kék-feketék nem erősítettek rosszul a nyáron, elég, ha csak Banega, Candreva, vagy éppen Erkin nevét említjük. A holland szakember kinevezése meglepő volt, nagy kérdés, hogy a németalföldi stílus mennyire fekszik majd Itáliában. Az első fellépésükön Icardiék fásultan mozogtak, a Chievo akaratosságával nem tudtak mit kezdeni a milánóiak. A keretben Andreolli és Ansaldi sérült.

A Palermo májusban az utolsó fordulóban vívta ki a bennmaradást, ám olybá tűnik, a tulajdonos nem tanult a leckéből: finoman fogalmazva sem erősödött a szicíliai alakulat, sőt... A minap bejelentették, hogy Diamanti a szigetlakókhoz szerződik, de összességében inkább mínuszosan zárta a börzét a rózsaszín együttes. A kupában a bari ellen csak hosszabbításban sikerült kivívniuk a továbbjutást Gazziéknak - ez már nem volt kedvező előjel a rajt előtt. Aztán az első játéknapon Baloghék 0-1-re kaptak ki a Sassuolótól egy véleményes büntetővel - ami elszomorító volt a drukkerek számára, hogy a 90 perc során mindössze kétszer találták el a kaput a társulat. Ma Davide Ballardini vezetőedző sérülés miatt nem számíthat Trajkovskira, Morganellára és Lazaara, Rajkovic eltiltását tölti.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

2278004Inter és 2.5 gól felett1.85

A Palermo az idei egyik kiesőjelölt, ha az utolsó napokban még nem erősítenek be a déliek. Az Inter sem állt még össze tejesen, de Éderéknek a mai amolyan kötelező házi feladat lesz. Győz a házigazda, és lesz legalább három találat. mi erre fogadunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!