<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

2.30

Merész, de jól fizető húzás a spanyol élvonalból

A kanárik jól kezdtek, a nyáron alaposan kifosztott délieknek nehéz dolguk lesz...
Spanyol bajnokság
Las Palmas - Granada
Vasárnap, 18:15 óra

A Las Palmas tavaly került fel az élvonalba, és noha gyengén teljesített a szezon első felében, a 2015 októberében érkezett Quique Setién rendesen összekapta a brigádot. Nem ment simán a dolog, de tavaszra belelendültek a kanárik, és végül a 11. helyen zártak. A nyáron igyekeztek megerősíteni a keretüket a szigetlakók, és úgy tűnik, nem igazoltak rosszul. Boateng mellett Livaja, Helder Lopes és Mauricio Lemos is érkezett, a távozási oldalon viszont nincs húzónév, talán csak Valeront említhetjük, aki szögre akasztotta a csukát. Ilyen előjelekkel utazott a gárda a Mestallába, ahol taktikus, jó futballal 4-2-re verte el a denevéreket. Pedig nem indult jól az ütközet, hiszen gyorsan hátrányba kerültek a vendégek, ám még az első játékrészben sikerült a fordítás. A keretben egy bekk és egy középpályás nem bevethető.

A Granadát rendesen "kipakolták" a nyáron... Az előző szezont a 16. pozícióban zárta a déli gárda, mindössze egy ponttal gyűjtött többet a kiesőknél. A vezetőedzői poszton is változás történt, érkezett Paco Jemez, aki a Rayonál tevékenykedett éveken át. Kulcsjátékosok sorát értékesítette a piros-fehér-kék együttes, Success, Ruben Rochina, Jhon Cordoba, Ricardo Costa, Diego Mainz és el-Arabi is eligazolt - az érkezési oldalon lényegesen gyérebb a felhozatal. Ennek tükrében különösen értékes ikszet értek el Titóék a Villarreal ellen a nyitófordulóban (1-1). A keretben nincs sérült és eltiltott futballista.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

2579804Las Palmas és 1.5 gól felett2.30

A Las Palmas egyben van, a Granada - véleményünk szerint - igencsak meggyengült. Paco Jemez érkezése pozitívum, a tréner a támadófoci híve, ezt bizonyította a darazsak kispadján is. ma a hazaiak sikerét várjuk, no és találatokat, legalább kettőt...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!