<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: svéd és német foci mellé női tenisz

Szegényes hétfői kínálatból vadásztuk össze a hét első három tutinak tűnő tippjét: svéd és német foci mellett női tenisz a célpont.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

10563. A. Petkovic - K. Kucova, 1 (1.40) - női tenisz, US Open, 17:00

Nem ígérkezik könnyű mérkőzésnek, ám úgy gondoljuk, nem jelenthet gondot a második fordulóba jutás a német Andrea Petkovicnak sem, Kristina Kucova ellen. A szlovák hölgy megjárta a selejtezőt, három mérkőzést nyerve jutott fel a US Open főtáblájára, tehát már van mérkőzés bőven a lábában. Amely hátrány is lehet egy olyan játékos ellen, mint Petkovic, aki szeretné visszaverekedni oda magát, ahol a sérülése előtt volt, a TOP 10 környékére. Petkovicnak megvan az az agresszív tenisze, amelyet ha jó, és ihletett napot ki, bárki ellen veszélyes lehet. Jó, és lapos alapvonal ütések jellemzik a németet, amely egy kimondottan gyors pályán, mint az amerikai, kifizetődő lehet. Eddig kétszer találkoztak, 1-1 a mérlegük egymással szemben, most viszont úgy gondoljuk, Petkovic fog a második fordulóba jutni.

05378. Ljungskile - AFC United, X2 (1.40) – svéd másodosztály, 19:00

Hetek, hónapok óta pocsék formában futballozik a Ljungskile, amely egyetlen riválisát sem előzi meg a svéd másodosztályban. A házigazda 3-6-11-es mutatóval rendelkezik, a legutóbbi öt bajnoki meccsét elveszítette, a legutóbbi 15 közül mindössze egyet tudott megnyerni.

A hétfő esti vendég nagyságrendekkel jobban teljesít, húsz forduló alatt 22 ponttal szerzett többet (11-4-5). Augusztus 7-én győzött legutóbb, azóta egy-egy vereség és döntetlen a mérleg – ebben az évadban még nem fordult elő, hogy egymást követő három találkozón ne nyerjen a társaság. Áprilisban, fordított szereposztásban 1-0-ra diadalmaskodott az AFC United, amely akár a feljutásért is harcban lehet. A bátrabbak a kettest is behúzhatják (odds: 2.35), mi most egy óvatosabb tippet ajánlunk.

20730. Kaiserslautern - Düsseldorf, 1.5 gól felett (1.35) - német másodosztály, 20:15

A német második vonal 3. fordulójának hétfő esti meccsén az 1-1 döntetlennel és vereséggel rajtoló Lautern fogadja az 1-1-0 mérleggel álló Düsseldorf csapatát. Az előző idényt a 10. és a 14. helyen zárta a két gárda, ennek tükrében pedig meglepő a két csapat rajtja. A Kaiserslautern rögtön egy megalázó vereséggel rajtol az élvonalból érkezett Hannover ellen (0-4), ráadásul mindezt hazai pályán, ezt pedig a Wurzburger elleni 1-1 követte. A védelem tehát még nagyon nem állt össze és egyelőre a támadójáték sem azt hozza, mint ami előzetesen várható volt tőle.

A vendégek is gólzáporos meccsel kezdték a szezont, 2-2-es remit játszottak a Sandhausen otthonában, majd jött a Stuttgart elleni nagyon értékes 1-0-ás siker. Mindezt ráadásul úgy sikerült elérni, hogy a VfB komoly fölényben játszott és sokkal több helyzetet is dolgozott ki, de végül megúszta kapott gól nélkül a társaság. Vendég oldalon tehát ott van egy hatékony támadósor, míg hazai részről egy sebezhető védelem lép majd pályára. Mindkét csapatban benne van a gól és bár az odds meglehetősen alacsony, a 1.5 gól feletti tipp jó választás lehet.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!