<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két sportág, 3 tipp, 7.6-os szorzó

Tenisz és foci is akad a hétfői merész tippek közt: női US Openre, svéd és olasz másodosztályú focimeccsekre fogadunk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

33339. S. Errani - S. Rogers, 2 (2.00) - női tenisz, US Open egyes, 18:30

Kezdetét veszi a 2016-os év utolsó Grand Slam tornája, a US Open. Jó mérkőzésekből nem lesz hiány,és külön öröm, hogy Babos Tímea kiemeltként szerepel majd a hölgyeknél, a férfiaknál pedig 15 próbálkozás után Fucsovics Márton a főtáblára jutott. Mi az inkább salakspecialista Sara Errani és a hazaik egyik új reménységét, Shelby Rogers mérkőzését választottuk ki. A 23 éves amerikainak jobban fekhet majd a kemény pálya, illetve a hazai környezet. Az Egyesült Államokban mind az egyetemi, mind a középiskolás bajnokságokban már hozzászoktatják a fiatal teniszezőket a kemény pályás küzdelmekhez. Nagyon jó tenisszel rukkolt ki Rogers a Roland Garroson, ahol egészen a negyeddöntőig jutott, olyan neveket kiejtve mint Karolina Pliskova, Vesnina, vagy épp Petra Kvitova. Kvitovának pl. két 6-0-ás szettet is kiosztott, ami nem kis teljesítmény. A negyeddöntőben a későbbi győztes Muguruza állította meg. Erraninak a játéka nem teljesen a kemény pályára termett. Alacsony termete, és gyenge szervája miatt is gondoljuk úgy, hogy Rogers a hazai közönség hathatós támogatásával megnyeri a mérkőzést.

02421. Värnamo - Halmstad, 1. félidő X (2.00) - svéd másodosztály, 19:00

A svéd második ligában a hazaiak a hetedik helyen álltak a forduló előtt. 28 pontosak, a rájátszást érő harmadik hely azonban nem realitás. Otthonukban sokkal eredményesebbek, mint idegenben, hazai statisztikájuk 5-4-1, gólkülönbségük pedig 12–7. A bajnokságban gyenge a formájuk, hetek óta nem nyertek, a kupában viszont túlélték a második kört is. A Halmstad vissza akar jutni az élvonalba, ehhez a legjobb úton halad. Egyelőre a második helyen áll, 41 pontos, vendégként viszont kiszámíthatatlan: öt győzelem mellett egyszer döntetlenezett, négyszer pedig alulmaradt. Nem jellemző a meccseire, hogy sok gól esik, gólkülönbsége 12–14. A formája összességében jó, egy augusztus közepi botlást leszámítva nyert folyamatosan a bajnokságban és a kupában is. Kiélezett mérkőzésre van kilátás. a találkozón döntetlen körüli eredmény várható, a szünetig jó eséllyel nem dől el semmi.

30832. Cesena - Perugia, 2 vagy 3 gól lesz (1.90) - olasz másodosztály, 20:30

Megkezdődtek az olasz második vonal 2016-17-es küzdelmei is, az előző idény 6. és 10. helyezettje találkozik egymással. A Cesena a playoff negyeddöntőjében elvérzett, így nem jutott fel, hiába ért oda végül az osztályozós helyekre. A Perugia rémes hajrával ért oda a 10. helyre, esélye sem volt végül a rájátszást érő helyek megszerzésére, idegenben végül 6-6-9 sorral zárt. A szakírók szerint ebben a szezonban is hasonlóan alakulnak majd az erőviszonyok ezen két csapat tekintetében, vagyis a Cesena csapatát a top8-ba várják, míg a Perugia a középmezőnyben végezhet.

[]Mindkét oldalon jól sikerült a felkészülés és mindketten túléltek 2-2 kört az Olasz Kupában, vagyis egyelőre nem lehet panasz a teljesítményre. Ezen a meccsen még vélhetően érezni lehet majd a szezon eleji formát a csapatokon. Óvatos, taktikus játék várható, így a győztesre nem mernénk fogadni. A 2-3 gólos tipp viszont jónak tűnhet az erőviszonyok alapján is, illetve a Serie B első fordulójának eddig lejátszott meccsei alapján is. [/p]
 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!