<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Ezt a hétfői tippet kár lenne kihagynod

A Sochaux otthon egyelőre gólképtelen a francia másodosztály friss szezonjában, ez viszont megtörhet a hétfő esti bajnokin.
Francia másodosztály
Sochaux - Brest
Hétfő, 20:30 óra

A Sochaux 4 mérkőzés után 8 egységgel a 7. helyen áll a francia másodosztályban, még veretlen, de mindkét sikerét vendégként aratta, hazai környezetben kétszer is 0-0-ra végzett. A formája biztató, a Ligakupában is sikerrel vette az akadályt, épp mai ellenfelét búcsúztatta 2-0 arányban. Albert Cartier vezetőedző egy rutinos csatárára nem számíthat sérülés miatt.

A Brest áll a tabella élén, 10 pontja van, és leszámítva a kupabotlást, remek szériát fut. Az első játéknapon remizett, aztán már csak nyert - háromszor. Idegenben 3-0 a gólkülönbsége, 0-0 és 0-3 a két eddigi eredménye. Az előző szezonban a támadójáték döcögött, 38 fellépésen mindössze 34-szer volt eredményes a társulat. Az idén mér nyolc gólt vertek Griugiék. A szakmai stáb a komplett keretre számíthat, a kupameccsen kiállított bekk is bevetésre kész.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

11975VTöbb, mint 1.5 gól1.50

A francia másodosztályban nem jellemző a sok találat, viszont ezen a mérkőzésen kettőt azért csak összehoznak a felek. A Sochaux még nem rúgott gólt otthon, a Brest még nem kapott idegenben. Mindkét sorozat megszakadhat akár... Tippünk így: +1.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!