<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Ír és brazil meccsek, 3.61-es odds

Az ír élvonal kedd esti rangadóján a gólokat vesszük célba, de a brazil másodosztályban is találtunk egy csinos szorzót.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

10753. Shamrock Rovers - Derry City, 2 vagy 3 gól lesz (1.90) - ír bajnokság, 21:00

Az ír élvonal kedd esti meccsén a 3. helyen álló látogat a 4. helyezetthez. A házigazda két ponttal gyűjtött kevesebbet, mint a Derry, azonban két meccsel kevesebbet is játszott, így könnyen lehet, hogy valójában a 3. fogadja a 4. helyen állót. A Shamrock két győztes meccsről érkezik erre a bajnokira, a Wexford és a Finn Harps legyőzése sem okozott komolyabb nehézséget a csapatnak. A védelem hatékony, mindössze 19 gólt kapott 22 meccsen, a támadósor pedig élcsapathoz méltóan teljesít.

A Derry gyakorlatilag ugyanilyen mutatókkal rendelkezik, de nyerni csak egyszer tudott a legutóbbi 5 fordulóban, igaz ezalatt nem is kapott ki. Vendégként az egyik legjobb a mezőnyben 5-5-2 sorával, azonban az is tény, hogy a Shamrock az egyik legjobb hazai együttes a ligában a maga 7-2-2 mérlegével. Igazi ír rangadóra van tehát kilátás, ráadásul a tét sem kicsi. A Derry eddig 11, míg a Shamrock 16 olyan bajnokit játszott, amely 2-3 gólt hozott. Kiegyenlített csapatok meccse lesz ez, így ezúttal is csak mértékkel várunk találatokat.

02605. Goiás - Criciuma, 1 (1.90) - brazil másodosztály, szerda 02:30

A brazil B-ligában a Goias van veszélyesebb helyzetben, mivel 26 pontjával csak a tizenötödik helyen áll. A kiesőzónából sikerült elmozdulnia a gárdának az elmúlt hetekben. A formája egészen jó, két döntetlen után kétszer nyert. Otthon 3-6-1-es a statisztikája. A Criciuma 29 pontos, vendégként 2-2-6-os mutatóval rendelkezik. A teljesítménye hullámzó, vereségek között olykor nyerni is tudott. A hazaiaknak kellenek jobban a pontok, és ezt bebizonyítja a Goiás a mai találkozón.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!