<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: hoki, tenisz és foci, 6.44-es odds

Bár a keddi kínálat is meglehetősen szűkös, 4 tippel is érkezünk: brazil és walesi focimeccsek mellett KHL-re és US Openre fogadunk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

13160. SZKA Szentpétervár - Barsz Kazany, 5.5 gól alatt (1.45) - KHL, 18:30

A KHL-idény már augusztusban kezdetét vette és a csapatok máris 2-3 meccsen túl vannak. A SZKA a Traktor elleni hosszabbításos vereséget követően két győzelemmel javított, ráadásul ezalatt 11 gólt lőtt és mindössze hármat kapott. Az előző idényben elődöntőig menetelő csapat célja ezúttal is simán bejutni a playoff-ba és ott a lehető legtovább jutni, azonban ezúttal is könnyen az útjába kerülhet a CSZKA csapata. A kazanyi gárda visszafogott rajton van túl: a nyitó körben még legyűrte a Slovan csapatát, ám ezt két vereség követte (Nyefytehimik és Medvescak). Nincs nagy gond, a védelem ugyanis nem teljesít rosszul, problémák inkább támadásban vannak, az emberelőnyös szituációkat egyelőre nagyon gyatrán használják ki. Igazi KHL-rangadó lesz ez két masszív csapattal és hatalmas harccal. Rendre szoros és nem túl gólzáporos meccseket játszanak egymás ellen, most sincs okunk feltételezni ennek ellenkezőjét, vagyis szerintünk maximum 5-ig jutnak a felek kedd este.

33559. N. Mahut - P. Kohlschreiber, 2 (1.55) - férfi tenisz, US Open, 18:30

A férfiaknál is már javában zajlanak az első fordulós mérkőzések, mi pedig Mahut és Kohlschreiber mérkőzését választottuk ki, ahol inkább a németet tartjuk esélyesebbnek. Bár még nem találkoztak egymással, így nem tudjuk, kinek hogy fekhet a másik tenisze, de figyelembe véve, hogy Mahut inkább páros specialista, aki nyert is már Grand Slam-et párosban, a német a favorit. Alapvonal játékban magasan felültud majd kerekedni Kohlschreiber Mahut teniszén, aki főként szerva röptére alapozza teniszét, és nem igen ízlenek neki a hosszabbra nyúlt labdamenetek. És ha azt nézzük, hogy a német pont ebben jó, gyönyörű pörgetett szervák és pörgetett alapütésekkel úgy ítéljük meg, hogy ő fog a második körbe bejutni egyesbe. Mahut pedig párosban vigasztalódhat majd (ott viszont gyaníthatóan sokáig menetel majd).

17783. Bala Town – Carmarthen, 1 (1.55) – walesi bajnokság, 20:45

Kedvenc walesi együttesünk (ilyen névvel…) ragyogóan szerepelt a legutóbbi idényben: az alapszakaszban, majd a rájátszásban is egyedül a bajnok TNS előzte meg. Otthon remekül teljesítettek Stephensék, 10-5-1-es győzelmi mutatóval rendelkeztek, és mindössze tíz gólt kaptak. A rivális Carmarthen a hetedik helyen zárta a bajnokságot (14-5-13), otthon ikszelt, idegenben 2-1-re kikapott a Bala Towntól. A két csapat a kupában is összekerült, ott 3-1-re diadalmaskodott a keddi házigazda.

Az új évad három bajnokiján mindkét csapat négy pontot szerzett, ám az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a Bala Town három idegenbeli meccsel nyitott. A Carmarthen egyszer játszott vendégként, ki is kapott 4-2-re. Jöhet az újabb zakó...

04207. Vasco da Gama - Vila Nova, (0-1) 1 (1.85) - brazil másodosztály, szerda 01:30

A Vasco 41 pontos, magabiztosan vezeti a brazil B-ligát. Otthonában erős, statisztikája 7-1-2. A formája most éppen nem az igazi: bár július eleje óta nem kapott ki, a legutóbbi három bajnokiján csak döntetlenezni tudott, a kupában pedig vereséget szenvedett a nyolcaddöntőben.

A Vila Nova 26 pontjával a tizenharmadik helyet foglalja el, a kiesés kérdésében is érintett lehet. Vendégségben nem gyenge, mérlege 3-3-4. Az elmúlt hetekben egyszer győzött, egyszer döntetlenezett, egyszer kikapott. Májusban a Vila Nova otthonában 2–0-ra nyert a bajnokesélyes, két éve a Vasco otthonában 3–1 lett a végeredmény. Ma is lesz két gól különbség a hazaiak javára.

 
 
  • 1hokibubus2016augusztus30.19:07ÚjVálasz

    Sajnos az SZKA a második számú kapusát állította be, aki már az első harmadban kapott négyet...

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!