<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Ez a meccs nem a gólokról szól majd

A Nautico gólerős csapat a brazil kettőben, a vendég azonban ezúttal a hagyományosan kevés gólos meccseket játszó Londrina lesz, így mi is a gólok ellen fogadunk.
Brazil másodosztály
Nautico - Londrina
Szerda, 01:30 óra

A brazil másodosztályban a 22. fordulót rendezik. A házigazda a 7. 31 ponttal, hazai mérlege erős: 7-1-2, gólkülönbsége 22-9. Alexandre Gallo vezetőedző alakulata mostanság szeszélyesen teljesít, a legutóbbi három fellépésén mindhárom kimenetelt játszott a brigád. Az elmúlt idényben alig maradt le a feljutásról a piros-fehér alakulat, és az idén sem lenne lehetetlen küldetés a 4. hely megszerzésre, ám ehhez kiegyensúlyozottabb produktumra lenne szükség, különösen idegenben. Az over/under mutatója 10/11. A keretben egy bekk és egy középpályás sérült.

A Londrina is 31 egységet húzott be eddig, és csak rosszabb gólkülönbsége miatt áll mai riválisa mögött. Az egyik "legunalmasabb" alakulata a ligának, gólkülönbsége 19-16, over/under statisztikája 4/17. A védelme rendesen összeállt, viszont a támadójátékkal akadnak gondok. Idegenben sem veszélytelen (3-4-3, 9-9), a formája pedig annak ellenére sem rossz, hogy legutóbb otthon kapott ki (Goias 0-1). A mai után három nyerhető találkozó vár a társaságra, ha ma pontot szerez, és utána elbírja az esélyesség terhét, még vele is számolni kell a végelszámolásnál. Egy középpályás már régóta sérült.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

04122HKevesebb, mint 2.5 gól1.60

Májusban fordított felállásban a Londrina 1-0-ra győzött. Ma sem esélytelen a vendég együttes, viszont a jól záró védelmekben (illetve az impotens támadósorokban) bízunk inkább, és a gólokkal szembe megyünk. Tippünk így: -2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!