<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Csaknem négyszeres pénz kosárral és focival

Szép kövér oddsok hozhat szerdán a magyar férfi kosárlabda-válogatott, és persze ez a rovat sem maradhat labdarúgás nélkül. Fogadjunk!

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

34662. Magyarország - Nagy-Britannia, 1 (1.90) – férfi kosárlabda Eb-selejtező, 18:00

Szakmai vélemények szerint a magyar válogatott a sérülések ellenére alkalmas arra, hogy elérje célját, és továbbjusson a selejtezőcsoportból. Az első ellenfél Nagy-Britannia, a meccs helyszíne Kecskemét (tv: M4 Sport). Sztojan Ivkovics szövetségi kapitánynak volt gondja bőven, hiszen magas posztokon eleve nem álltunk túlságosan fényesen, ráadásul a honosított amerikai Jarrod Jones talpsérülését nem lehetett teljesen rendbe hozni, így ő búcsút intett a társainak.

A csapat kemény időszakon van túl, hiszen 21 nap alatt kilenc mérkőzést játszott, s közben sokat utazott. A kapitány szerint a csoportban a macedónok a legerősebbek, őket az atletikus és gyors angolok követik, de az elmúlt években kialakult egység és akarat remélhetőleg meghozza a várt eredményeket. Jó hír, hogy ott lesz a mieinknél az Olaszországban szereplő Perl Zoltán és a legjobb magyar kosaras, az euroligás Hanga Ádám, de a harcedzett hazaiakra (Vojvoda, Wittmann, Ferencz, Keller, Tóth Ádám) is lehet alapozni.

A szerdai rivális sokat gyengült az elmúlt évek Eb-szereplései óta, ugyanis a legnagyobb sztárok sorra lemondták a szereplést. Minden sorozatot beleszámítva Nagy-Britannia elvesztette a legutóbbi kilenc meccsét, aligha kell megijedni tőle…

00351. Coritiba - Vitória, 2.5 gól felett (1.95) - Copa Südamericana, 22:00

A Copa Södamericana második fordulójának visszavágóját rendezik, az első meccsen a Vitória 2–1-es előnyre tett szert. Mindkét csapat hajszál pontosan ugyan úgy szerepel a brazil A-ligában. 26 pontosak, otthon 5-4-2, idegenben 1-4-6-os statisztikával. Még a gólkülönbségük is egyforma, -4, annyi a különbség mindössze, hogy a Vitória többször talált be. Az odavágón a Coritiba szerzett előnyt, de a fordulás után a Vitória két gólt szerzett. A védelmeikkel nincsen nagyobb baj, de a támadójáték akadozik. A visszavágón mégis nyílt mérkőzésre van kilátás, és az is a találatok mellett szól, hogy az egymás elleni mérkőzéseik általában +2.5 góllal értek véget. Ma is lesz három gól.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!