<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.90

Pazar szorzóért fogadunk svéd gólokra

Középcsapatok találkoznak szerda este a svéd másodosztályban, mi pedig a gólokat vesszük célba szép szorzóért cserébe.
Svéd másodosztály
Varberg - Örgryte
Szerda, 19:00 óra

A házigazda 20 fordulót követően 10. 26 ponttal, hazai környezetben 4-2-4-es mérleggel rendelkezve, meglehetősen szeszélyesen teljesítve. A bajnokságban mélyrepülésben vannak a zöldek, ötször kaptak ki sorozatban, a legutóbbi négy fellépésükön még csak gólt sem szereztek Jörgen Walemark fiai. A veszélyes zónától még így is távol vannak, és apró biztató jel lehet, hogy legalább a kupában továbbjutottak alacsonyabb osztályú riválisukkal szemben. A keretben a csapatkapitány, egy belső bekk és egy támadó sérült.

Az Örgryte totálisan úgy szerepel, mint mai vendéglátója. 26 pontja is épp úgy oszlik el, mint a Varbergé: otthon 4-2-4, idegenben 3-3-4. A gólokkal viszont jobban sáfárkodnak a piros-kékek: gólkülönbségük 30-27, idegenben 14-16. A társulat jobb passzban van, mint mai ellenfele: hét bajnokijából csak egyet veszített el, és a kupában is győztek. A látogatók keretében nincs friss sérült, és eltiltás sem nehezíti a szakmai stáb munkáját.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

29142022 vagy 3 gól lesz1.90

A mérkőzést ellentétes előjelekkel várják az alakulatok. Ami biztos, a házigazdának most már össze kell szednie magát, különben végül még bajba is kerülhet. Azt gondoljuk, hogy 2-3 gól lesz a meccsen, az erre adott 1,9-es szorzó pedig kifejezetten értékesnek tűnik.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!