<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.75

Az ellenünk elhasaló norvégokra fogadunk szerdán

Az Eb-pótselejtezőn ellenünk elhasaló norvégok a fehéroroszok ellen készülnek a vb-selejtezőkre és szerintünk nem is hibáznak az északiak.
Barátságos mérkőzés
Norvégia - Fehéroroszország
Szerda, 19:30 óra

Norvégia nem jutott ki az Európa-bajnokságra, amit mi magyarok, nagyon nem bántunk. A csoportjukban a 3. helyet szerezték meg a piros-kékek Olaszország és Horvátország mögött - ezért voltak kénytelenek pótselejtezőt vívni a mieink ellen. A páros összecsapáson Söderlundék fásultan, ötlettelenül futballoztak, Kleinheislerék teljesen megérdemelten jutottak ki Franciaországba. A norvégok keseregtek egy sort, majd néhány új játékossal újra kezdték szervezni a csúnyán megégett nemzeti csapatot. Az Eb előtt Belgiummal játszottak felkészülési meccset, a vége 3-2 lett Lukakuék javára, de azért már mutattak biztató jeleket Kingék. A vébére készülő válogatott nincs könnyű helyzetben, ugyanis a C-jelű hatosban Németországgal, Csehországgal, Észak-Írországgal, Azerbajdzsánnal és San Marinóval kell megküzdenie az 1. vagy 2. pozícióért. Vasárnap a vébé-címvédő alakulattal kezdik meg a sorozatot Aleesamiék...

A fehéroroszok csúnyán leszerepeltek az Eb-selejtezőkön, és minden bizonnyal ezúttal is nélkülük rendezik meg a világbajnokságot. Az A csoportban Franciaország, Hollandia, Svédország, Bulgária és Luxemburg került melléjük, a zöld-pirosak kedden a gallokat látják vendégül. Aleksandr Khatskevich szövetségi kapitány kerete a BATE Boriszovra épül, emellett néhány légiós is kapott meghívót az összetartásra. Az utolsó felkészülési mérkőzésén hosszú idő után nyertek újra Gordejchukék: az Eb-re készülő írek otthonában győztek 2-1-re.

17326. Norvégia - Fehéroroszország, 1 (1.75) - Tippmix

A két együttes összecsapásától hazai sikert várunk. A norvég keret erősebb, és ezt ma bebizonyítják az északiak. Tippünk így: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!