<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Meglepőt húzunk a belga-spanyolra

Egy izlandi vendégsiker mellett a Belgium-Spanyolország tesztmeccsre fogadunk. Bár egyik csapat sem szárnyalt az Eb-n, szerda este mindkettő jó lehet egy-egy gólra...

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

03149. Huginn - Keflavík, 2 (1.95) - izlandi másodosztály, 19:30

A 9. fogadja a 3. helyen állót az izlandi második vonal 19. körében. A 12 csapatos mezőnyben a Huginn a kiesés elől menekül, jelenleg mindössze 2 pont választja el a veszélyzónától. Újonc létére nem is lehet nagyon más célja, mint a bennmaradás kiharcolása. Szeszélyes formáját mi sem mutatja jobban, mint hogy legutóbbi 5 mérkőzésén 3-0-2 sort hozott össze. Otthon mindössze 3-1-5 sort tud felmutatni és nagyon kevés gólt lő saját közönsége előtt. A Keflavík az előző idényben búcsúzott az élvonaltól, idén pedig visszajutna, azonban nem lesz egyszerű dolga, hiszen a Grindavík-Akureyri kettős nagyon meglépett a mezőnytől. Három meccses nyeretlen szériát törtek meg legutóbb, akkor Haukar csapatát verték meg szoros meccsen (1-0). Elsősorban stabil védelmére épít, amely 1 kapott gólt átlagol meccsenként, támadásban viszont lenne még hová fejlődni. Idegenben a 2-4-3 sor nem túl acélos, ráadásul legutóbbi 3 vendég fellépésén nyeretlen maradt. A Huginn azonban lényegesen kisebb játékerőt képvisel nála, a Keflavík célja komolyabbak, kerete erős, egy szoros meccsen megszerezheti a három pontot.

21275. Belgium – Spanyolország, mindkét csapat szerez gólt (1.85) - felkészülési mérkőzés, 20:45

Jó kis küzdelemnek ígérkezik a belga-spanyol meccs, ugyanis mindkét válogatott felsorakoztatja a nehéztüzéreit. Roberto Martínez, a hazaiak új kapitánya egyetlen tesztmeccsen nézi meg a játékosait, aztán jön a ciprusi vb-selejtező. A belga együttesben ott lesz Courtois és Mignolet, Fellaini, Nainggolan, Witsel, két Lukaku és két Hazard, Carrasco, Nainggolan, szóval csapatnyi ragyogó futballista.

A spanyol sajtó szerint roppant erős lesz a vendégek összeállítása is, Spanyolország nyilvánvalóan igyekszik feledtetni a gyenge Európa-bajnoki szereplést. A szerdai házigazdát valamivel esélyesebbnek tartjuk, ám egy gól mindenképpen benne van abban a válogatottban (ne feledjük, Vicente del Bosque helyét Julen Lopetegui vette át), amely olyan futballistákat állít csatasorba, mint Sergio Ramos, Sergi Roberto, Thiago, Mata, Saúl, Nolito, Alcácer, Asensio, Morata, David Silva vagy éppen Diego Costa.

 
 
  • 1potrien112016szeptember01.21:21ÚjVálasz

    Egy heti ROI-t nem tudnátok írni egyszer????Egyszerűen horror,amit heti átlagban lehoztok.Tudjátok ti mit kell visszahozni egyetlen rossz tippnél?Nemhogy ilyen izlandi "hasamraütök vendég" butaságnál?

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!