<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Ez lehet a csütörtöki nap egyik tutija

Dél-Amerikában már javában zajlanak a vb-selejtezők, ahol Kolumbiának reális esélye lehet odaérni csoportja első 5 helyének valamelyikére, de ehhez Venezuelát is meg kellene vernie.
Vb-selejtező, Dél-Amerika
Kolumbia - Venezuela
Csütörtök, 22:30 óra

A dél-amerikai selejtezőben Kolumbia egyelőre csak az 5. helyen állomásozik, ez a pozíció a végelszámolásnál pótvizsgát érne. A sárga-kékek hat mérkőzésen 10 egységet zsebeltek be, hazai környezetben 2-0-1 a mérlegük. Perut és Ecuadort verték, az argentinoktól kikaptak. Ami Jose Pekerman szövetségi kapitány együttesének formáját illeti: a Copa Americán az elődöntőig meneteltek James Rodriguezék, ám ott a későbbi győztes Chile megálljt parancsolt a társulatnak. Baccáék azonban így sem maradtak érem nélkül, a bronzmeccsen 1-0-ra verték az USA-t. A keret elképesztően erős, különösen a támadósorban bő a választék. A mai találkozón Arias, a jobbhátvéd eltiltás miatt nem léphet pályára.

Venezuela mindössze egy pontot gyűjtött eddig (Peruban remiztek), tehát kijelenthetjük, hogy a bordókkal nem találkozunk Oroszországban. A perui iksz mellett Bolíviában és Brazíliában is kettővel kaptak ki Angelék. A sikertelen szereplés miatt a szövetség váltott is a kispadon, érkezett a kolumbiai Rafael Dudamel, aki fel is rázta Rondónékat. Nagy meglepetésre csoportelsőként léptek tovább a Copa Americán, legyőzték Uruguay-t és Jamaicát is, ikszelve Mexikóval, ám a negyeddöntőben Messiék már túl nagy falatnak bizonyultak (1-4). Guerráék jellemzően sok gólos meccseket vívtak az elmúlt években, és ma sem várunk agyontaktikázott kilencven percet.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

0338804Kolumbia és 1.5 gól felett1.60

Kolumbia kerete lényegesen erősebb, és noha az új szövetségi kapitány érkezésével Venezuela is életjelet adott magáról, összességében a házigazda sikerét várjuk. No és gólokat, legalább kettőt...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!