<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.80

Gólokra fogadunk a kiscsapatok vb-selejtezőjén

Bolívia és Peru sem áll túlzottan fényesen vb-selejtezőcsoportjában, csütörtök esti közös meccsükön a gólokra fogadunk.
Vb-selejtező, Dél-Amerika
Bolívia - Peru
Csütörtök, 22:00 óra

Egyelőre úgy tűnik, egyik labdarúgó szövetségnek sem kell majd oroszországi szállásfoglalással bíbelődnie... A házigazda 3 egységével, 7-13-as gólkülönbségével az utolsó előtti a dél-amerikai selejtezőcsoportban, csak a sereghajtót verte (Venezuela 4-2), azon kívül csak kudarcok érték. Az ámokfutás folytatódott a Copa Americán is, ahol mindhárom csoportmeccsét elveszítették a zöld-fehérek. Argentína és Chile ellen ez még nem is verte volna ki a biztosítékot, no de Panamától is sikerült kikapniuk Arcééknak. A (le)szereplés miatt a szövetség menesztette Julio Cesar Baldiviesot, helyére pedig az argentin Ángel Guillermo Hoyost ültette le augusztus elején. Cabreráék azóta nem játszottak tétmeccset - kérdés, miként sül el az új szakember érkezése. A keretben nincs eltiltott, és az alapemberek rendelkezésre állnak.

Peru sem áll sokkal fényesebben, mindössze egy ponttal gyűjtött többet mai vendéglátójánál, ám valamennyi egységét saját hazájában szerezte, mindhárom túrája totális bukással járt. Sőt, a keresztcsíkosak még gólt sem rúgtak az említett ütközetekben, mentségükre legyen mondva, hogy Kolumbiában, Brazíliában és Uruguay-ban léptek fel Guerreróék. A gyenge szereplést viszont bravúros teljesítmény követte a Copán: Julio Cesar Baldivieso alakulata legyőzte Haitit és a brazilokat, ikszelt Ecuadorral, így simán továbbjutott a csoportjából. A negyeddöntőben aztán Kolumbia bizonyult jobbnak büntetőkkel. Ami biztos, Cueváék lényegesen jobban mentek a tornán, mint korábban a selejtezőkön. Tapia sérült, a Feyenoord középpályása nem lesz bevethető.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

12752HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)1.80

Perut nem érezzük esélytelennek a mai mérkőzésen, ám abban jobban bízunk, hogy egy gólra jók lesznek a vendégek. De miután Bolívia hazai környezetben azért szintén eredményes lehet, így maradt a gólváltás, mint legkedvezőbb opció. Mi tehát erre fogadunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!