<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.90

Remekül fizető tipp az olasz-francia meccsre

Bari városában csap össze egymással barátságos meccsen a vb-selejtezőkre készülő francia és olasz együttes, mi pedig egy remekül fizető ötlettel érkezünk.
Barátságos mérkőzés
Olaszország - Franciaország
Csütörtök, 21:00 óra

Az olasz válogatottat sokat leírták az Eb előtt, azonban a gárda Conte vezetésével hatékony játékkal jutott tovább csoportjából, ám végül a németek ellen elhasalt a negyeddöntők során. Conte leköszönt és a Chelsea csapatához távozott, a helyét pedig a Torino csapatát korábban irányító Ventura vette át. Cél természetesen a kijutás a világbajnokságra, ezt viszont egy olyan csoportban kell elérni, amelyben ott van a spanyol válogatott is. Mellette még Izrael, Macedónia, Albánia és Lichtenstein lesznek az ellenfelek, az első meccset majd Izraelben vívja a gárda. A válogatott keretbe meghívót kapott a Milan fiatal kapusa, Donnarumma is, de nem hiányozhat a Juve-mag sem (Buffon, Barzagli, Chiellini, Bonucci), de meghívót kapott még a Candreva-Montolivo-Florenzi-Pellé-Eder ötös is többek közt. Nincs ott viszont a keretben többek közt Zaza, El Shaarawy, Motta, Sturaro és Darmian sem.

A franciák számára komoly csalódás volt az Eb-döntő elvesztése, azonban a szövetség meghagyta a helyén Didier Deschamps szövetségi kapitányt, így vele készülnek a selejtezőre a franciák. A keretben fiatal és rutinos játékosok egyaránt megtalálhatók. Meghívót kapott Sidibé, Umtiti, Kurzawa és Dembelé is, de ott lesz majd Griezmann, Pogba, Varane vagy épp Matuidi is. A kapuban nem lehet ott viszont a sérült Lloris, valamint a védelemben a Rami-Sakho-Zouma hármas sem. Sérüléssel bajlódott az utóbbi időben, így vélhetően nem a kezdőben kap majd helyet Payet, Giroud és Koscielny sem. Nem kapott meghívót a keretbe Benzema, Cabayé, Diarra, Evra, Jallet, Sagna, Lacazette és Ben Arfa sem. A vb-selejtezők során nem lesz könnyű dolga az együttesnek, hiszen Hollandia és Svédország is az ellenfelek közt lesz Luxemburg, Bulgária és Fehéroroszország mellett. Hétfő este majd Fehéroroszországban lép pályára a válogatott az első meccsen.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

21494022 vagy 3 gól lesz1.90

Érdekes kérdés lesz, hogy Ventura mit és hogyan változtat majd Conte bevált stratégiáján és mire lesz képes az olasz válogatott élén, vélhetően továbbra is komoly hangsúly lesz a Juve által biztosított védelmen. A franciák esetén a sok hiányzó és az Eb-csalódás okozhat némi problémát, illetve Deschamps-on is nagy lesz a nyomás, hogy a drukkereket ismét maga mellé állítsa. Óvatos és taktikus 90 perc elé nézünk, ahol persze a cél az, hogy maximálisan felkészülten vágjanak neki a csapatok a vb-selejtezőknek, így kockázatot egyik csapat sem fog vállalni, vélhetően sok taktikai elképzelést próbálnak majd ki a kapitányok és számos játékos lehetőséghez jut. Küzdelmes, de visszafogott mérkőzésen várunk gólokat, de csak mértékkel, 2-3 találatnál megállhatnak a felek.

Várható kezdők

Olaszország: Buffon – Barzagli, Bonucci, Chiellini – Candreva, Florenzi, Montolivo, Verratti, Bonaventura – Pelle, Eder

Franciaország: Mandanda – Sidibé, Varane, Umtiti, Kurzawa – Matuidi, Kante, Pogba – Dembelé, Gameiro, Griezmann

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!