<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 3 foci, 1 tenisz, 5.32-es odds

Szentpétervár, Strasbourg, Prága és Vitoria-Gasteiz városaiba látogatunk el a hétfői nap során, ahonnan két sportág mérkőzéseire fogadunk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

04758. A. Zverev - K. Khachanov, 1 (1.45) - tenisz, Szentpétervár férfi egyes, 16:00

Kezdetét veszi a szentpétervári ATP tenisz torna, ahol ismét csak nagy nevek is pályára lépnek, köztük a friss US OPEN bajnok, Stan Wawrinka is, mint első helyen kiemelt. Mi azonban két fiatal játékos összecsapását választottuk ki, a 19 éves Zverev a 20 éves Khachanovval játszik. Kettejük közül egyértelműen a német áll előrébb, berobbant a férfiak élmezőnyébe, jelenleg a 27. helyen áll a világranglistán, és van még előrébb. A magas, vékony, és kiváló szervával rendelkező Zverev lehet a következő generáció egyik nagy reménysége, és nem is alaptalanul. Hiszen alapvonal játékban sem gyenge, nem egy nagy játékos dolgát nehezítette meg, sőt győzte le. És bár most egy hazai versenyzővel találkozik Oroszországban, az ő győzelmét várjuk.

33598. Slavia Praha – Liberec, 2.5 gól felett (1.75) – cseh bajnokság, 18:30

A fővárosi együttes öt meccsen hat pontot gyűjtve csak a tizedik a bajnokságban. A nemzetközi kupának már búcsút intett, így már csak hazája pontvadászatára koncentrálhat. Otthonában egyet nyert, egyet döntetlenezett. Leszálló ágban vannak a piros-fehérek, az Anderlechttel szembeni kiütéses vereség (3–0) után Plzenben is pont nélkül maradt a gárda, aztán csak egy iksz jött össze a Teplica pályáján. A Slovan Liberec májusban bronzérmet szerzett, indulhatott a nemzetközi kupában. Az Európa Ligában a főtáblára jutott, miután a Larnacát búcsúztatta. Az első csoportmeccsen 2–2-es döntetlent játszott a Qarabagnál. A bajnokságban viszont nem megy a kék-fehéreknek, hat meccsen csak öt pontot szerzett, idegenben 1-0-2-es a statisztikája. Egyik védelem sem állt még össze, mindkét együttes nyolc gólt kapott már. Egymás elleni találkozóikon általában sok találat esik. Ma is lesz három.

06837. Strasbourg – Red Star 93, 1.5 gól felett (1.40) – francia másodosztály, 20:30

Az újonc hazaiak a harmadik helyen áll a francia második vonalban, tizenkét pontja van. Otthon még nem kapott ki (2-1-0), és a veretlenségét is csak a hetedik fordulóban veszítette el (Orleans, 1–3). A gárda egy mérkőzésen kívül mindig betalált. A Red Star a középmezőnyben áll, pontjából négyet szerzett vendégként (1-1-1). A formája egyértelműen felfelé ívelő: két sikert aratott az elmúlt hetekben. Ma is betalálhat, de a Strasbourgtól is várható gól, gólok. Mindkét csapat védelme eddig már hatszor mondott csődöt. A +1.5-ös fogadási lehetőség jó választás lesz.

28023. Alavés – Deportivo, 2.5 gól alatt (1.50) – spanyol bajnokság, 20:45

Jól kezdte az idényt a baszk újonc, hiszen az Atlético és a Gijón elleni döntetlen után Barcelonában győzte le 2-1-re a – meglehetősen tartalékos – Barcelonát. A Depor az első fordulóban 2-1-re verte az Eibart, ám azóta gólt sem szerzett: 0-0-ra zárt a Betis otthonában, majd 1-0-ra kikapott a Bilbaótól. Valamelyest esélyesebbnek tűnik az Alavés, ám a győztes megtippelése igencsak kockázatos. A gólokban viszont látunk fantáziát. A házigazda 3-2-es, a vendégcsapat 2-2-es gólkülönbséget hozott össze három forduló alatt, ez igencsak visszafogott teljesítmény.

Az Alavés Zouhair Feddalt, Joselut és Sidneit kénytelen nélkülözni, míg Fernando Navarro szereplése kérdéses. Akár a gól nélküli döntetlen is benne lehet a pakliban, ám a sok találat semmiképpen sem: a Depor legutóbbi tíz idegenbeli meccse közül nyolc hozott 2.5 alatti össztermést.

 
 
  • 7gayo2016szeptember21.08:19ÚjVálasz

    Na ide figyelj te szerencsétlen!
    Mint írtam-nem mintha bármi közöd lenn hozzá-7000-et forgattam be és 16.200 forintta zártam ! erre válaszolnék potyi mester.
    megfogott ez a duma hogy pluszba vagy. tesom aki koveti ezt az oldalt tudja hogy tőlled nagyobb kutya tényleg nemlétezikaz országba! aztmondja pluszba van :DDDDDD sirok rajtad tesi. te még a kolcson kért pénzt is elbuktad hát nem emlékszel te majom??? évek ota csak a szopás , meghogy mér nemtudsz megdogleni stb. most meg rámadod hogy pluszba vagy 9 ezer forinttal :D sztem menj el egy orvoshoz czimbora!!!! :))))

     
  • 6atkozottcsuszomaszo2016szeptember20.18:55ÚjVálasz
    Idézet: gayo
    ez a szánalmas kutya potyi áááá :DDDDDDDD még egy ilyen nuklerális atomhulladékot mint te komi, ha keresnénk se találnánk :DDDD bármit teszel szopsz tipikuty potyiur
    ...

    Ja és legközelebb ne próbálkozz a szellemi képességeidet messze meghaladó szavakkal, nem megy ez neked. NUKLEÁRIS!

     
  • 5atkozottcsuszomaszo2016szeptember20.18:41ÚjVálasz
    Idézet: gayo
    ez a szánalmas kutya potyi áááá :DDDDDDDD még egy ilyen nuklerális atomhulladékot mint te komi, ha keresnénk se találnánk :DDDD bármit teszel szopsz tipikuty potyiur
    ...

    Na ide figyelj te szerencsétlen!
    Mint írtam-nem mintha bármi közöd lenn hozzá-7000-et forgattam be és 16.200 forintta zártam (9200 plusz :) Ebből kemény 300-zal raktam tegnap a Göteborgot, nyilván 2.90-ért nem volt tuti. Hozzáteszem 0-2 volt a 60. percben! Előtte a Villach tippem is jött (volna).
    Érdekes, az itteni xar tippeket, amit a "profitipp" szed össze, soha nem fikázod, pedig ma is szépen beégtek a CSZKA KHL-tippel...
    Szóval bármennyire is fáj a pici lelkednek tesókám, még mindig bőven pluszban vagyok, és amíg nem látok tutinak tűnő meccset, nem is fogok nagy tétet pláne egyben felrakni. Max. majd ha beindul a magyar kosár NB1.
    Ja és légyszi ne írkálj itt, mert innentől le se xarom a hü.e fikázásodat. De ha neked ez öröm, írogass nyugodtan. Aki ilyenen élvez el :)))

     
  • 4gayo2016szeptember20.12:32ÚjVálasz

    ez a szánalmas kutya potyi áááá :DDDDDDDD még egy ilyen nuklerális atomhulladékot mint te komi, ha keresnénk se találnánk :DDDD bármit teszel szopsz tipikuty potyiur

     
  • 3sbetter302016szeptember20.09:43ÚjVálasz

    https://www.facebook.com/Napi-profit-sportfogad%C3%A1s-305897023114528/

     
  • 2szacsa272016szeptember20.07:55ÚjVálasz

    Potyiiiii,miattad buktam egy halom pénzt,nem ér az életem semmit se....

     
  • 1atkozottcsuszomaszo2016szeptember19.18:34ÚjVálasz

    Mai tippem: Häcken-Göteborg V 2.90
    Utolsó 5 meccset rendre a vendégek nyerték, ráadásul 4.-ek, a Häcken 8. a tabellán, és a hazaiak kapusa és csatára is sérült.
    Kis téttel érdemes rakni, de szerintem jönni fog!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!