<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.90

Remekül fizet ez a merész hazai tipp

A Stoke beragadt a Premier League rajtjánál, a Ligakupában a PL-újonc Hull ellen javíthat a társaság.
Angol Ligakupa
Stoke - Hull City
Szerda, 21:00 óra

Eddig messze elmarad a várakozástól a Stoke City teljesítménye, a piros-fehérek 5 bajnokin egyetlen pontot szerezve egyelőre az utolsók a Premier League-ben. Mark Hughes alakulata rossz passzban van tehát, a Middlesborough elleni remi az első játéknapon történt, azóta jöttek a verések. A hétvégén is súlyos zakóba szaladtak bele Arnautovicék: a Crístal palace 4-1-gyel küldte hazai a csíkosakat Londonból. A Ligakupában eddig egy kört már mentek viszont Krkicék: a Stevenage otthonában magabiztosan nyertek a veterán Peter Crouch vezetésével (0-4). A keretben Affelay és Ireland mellett Butland kapus sérült.

A Hull újonc a Premier League-ben, a tigrisek pazarul is kezdtek, a Leicestert és a Swansea-t is legyűrték, azóta viszont egy iksz mellett kétszer is kikaptak. Mike Phelan menedzser alakulata a legutóbbi játéknapon méretes zakóba szaladt bele hazai környezetben: az Arsenal meg sem állt négy gólig (1-4). A Ligakupában az Exeternél nyertek a narancssárga-feketék. A keret ezúttal sem lesz teljes, a védelemben hárman is sérüléssel bajlódnak, ráadásul egy center és egy kapus is kidőlt a sorból.

32873. Stoke - Hull City, 1 (1.90) - Tippmix

A Stoke keretét erősebbnek érezzük, s noha biztosan mindkét alakulat némiképp felforgatott összetételben lép majd pályára, a házigazdánál lényegesen nagyobb a szakvezetés mozgástere. Mi bizalmat szavazunk a házigazdának. Tippünk így: 1-es!

 
 
  • 7huntippp2016szeptember22.16:18ÚjVálasz
    Idézet: potrien11
    Mindegy,értem én:) Én azt gondolom finomíts a oldaladon még kicsit.Meg a tippekről:Látom a Tipplapon,azért viszonylagjól tippelsz,ez jó alap.
    ...

    Nagyon szépen köszönöm a jó kívánságot, a kis szorzók ilyen szinten sztem belefér. Azaz, hogy 3meccsből jön ki a dupla, persze ez se 100%, de jobb esélyem van, mint várni egy duplás meccsnél, ahol 50% esélyem van, de ha jön egy piros, akkor elment, míg kisebb szorzós meccsen a piros is beleférhet, na de mindegy is, neked is sok szerencsét! Szia :)

     
  • 6potrien112016szeptember22.12:32ÚjVálasz
    Idézet: huntippp
    Szia, na leírom utoljára a tétemelést, ha 10ezerrel raknád...
    ...

    Mindegy,értem én:) Én azt gondolom finomíts a oldaladon még kicsit.Meg a tippekről:Látom a Tipplapon,azért viszonylagjól tippelsz,ez jó alap.De 1,5 alatti tippekkel nem lehet pluszba lenni hosszú távon,ez eléggé nyilvánvaló.És most nem is az szrt adózott ,csökkentett,kifosztott oddsait mondom,hanem a piaci oddsokat.Sok sikert mégegyszer!

     
  • 5huntippp2016szeptember22.11:43ÚjVálasz

    Szia, na leírom utoljára a tétemelést, ha 10ezerrel raknád... 10 -> 30-> 70 -> 150 :) a tétet úgy emeljük, hogy mindennap 1 alaptét jöjjön ki és nem csak akkor amikor jön, remélem érhető, ha nem itt a link megtudod nézni :) http://huntipp.wixsite.com/huntipp/strategia

     
  • 4potrien112016szeptember22.06:30ÚjVálasz
    Idézet: huntippp
    Szia, látom megint elkell magyaráznom, mivel elfejeltetted.... a tétemelésnél, ha a 4.tipp jön, akkor a 4alaptétet nyerünk a te példáddal 40ezret...
    ...

    Nincs mit elmagyarázni,a példánál a tét 10+20+40+80=150,a lehetséges nyeremény pedig Bármelyik fázisban 10 ezer,nem 40 ezer,számolj már. Az meg hogy 7 fogadásból hozol össze egy görgetett duplát,megint nem stimmel,szerinted ha minden fogadásnál befizeted az iroda hasznát,biztos megnyered,ne csináld már.Hiába variálsz, nyereséges akkor lehetsz ha 50% felett tudsz kettes oddra,na azt kell megtanulni.Részemről itt befejeztem,sok sikert!
    https://hu.wikipedia.org/wiki/Martingale-m%C3%B3dszer

     
  • 3huntippp2016szeptember21.20:07ÚjVálasz

    Szia, látom megint elkell magyaráznom, mivel elfejeltetted.... a tétemelésnél, ha a 4.tipp jön, akkor a 4alaptétet nyerünk a te példáddal 40ezret... ahanyadik nap jön a tipp annyi alaptétet nyerünk, nem muszáj 10ezerrel kezdeni oszt kész, de nézz fel az oldalra ott van minden.... nem tudom miért hitetlenkedsz még mindig :)

     
  • 2potrien112016szeptember21.17:51ÚjVálasz
    Idézet: huntippp
    http://huntipp.wixsite.com/huntipp
    ...

    Figyelj nem akarok rosszat ezt a Martingalet flejtsd már el.Senkinek nincs végtelen bankja az exponenciálisan növekvő tétekhez.Most kezdesz ez 10 ezerrel,a 4-edik bukónál már 80 ezer tétet kell rakni azért hogy egy nyűves 10-est nyerjél.Amennyi energiát te ebbe beleteszel,lassan abból meg lehetne tanulni sportfogadni is:)Nem viccelek.

     
  • 1huntippp2016szeptember21.12:42ÚjVálasz

    http://huntipp.wixsite.com/huntipp

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!